מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות שני לרכב משפחתיאלי18/01/2021
שלום
יש לי כסא ציקו נקסטפיט לבן שנתיים
ותינוק בן חודש, שרוצים לקנות כסא תינוק חדש.
השאלנו צ'יקו נוסף מחברים וממש אין מקום להכניס עוד אדם במושב אחורי.
איזה כסא בטיחות ממליץ לנו לקנות (והאם נוח ובטיחותי?)? מעדיפים שיישאר מקום לאדם מבוגר כאשר יש 2 כסאות במושב אחורי.
אם אפשר 2 המלצות אחד שלא מוגבלת מהיבט מחיר והשניה כסא בסביבות 500 שח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/01/2021שלום אלי,
אופציה 1:
להעביר את הצ'יקו לקטן ולגדול לרכוש בוסטר רצועות, הכי מומלץ לדעתי גרקו נאוטילוס, הוא מעט צר יותר מהצ'יקו. צריך לבדוק אם החיסכון הקל בגודל יעזור. הנאוטילוס חורג מה-500 ש"ח אך לדעתי שווה כל שקל של תוספת!
אם רוצים להישאר בתקציב זה רק קוסקו סנרה לקטן שהוא בטיחותי וצר אבל לדעתי פחות נוח.
אופציה 2: לרכוש 2 כיסאות צרים כמו גרקו סלים פיט, זה ישאיר הכי הרבה מרווח ועדיין ישמור על רמת בטיחות גבוהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אז
אלי19/01/2021אני מבין שעם הציקו+כסא נוסף אין אפשרות שאדם ישב (גם אם מדובר בגרקו סלים פיט שקטן ב8 סמ).
אם כך , מבלי להתחשב ברוחב הכסא,
איזה כסא היית ממליץ לנו לקנות לבן השנתיים?
בלי מגבלת תקציב ועם מגבלות תקציב של 700 שח.
והאם שווה להוסיף כלכלית את הפער לציקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/01/2021שלום אלי,
אני לא יודע איזה סוג רכב יש לכם ולכן קשה לי לענות על זה. כמוכן גם אם אדע, לא בטוח שאוכל לעזור מכיוון שאיני מכיר את הגדלים הפנימיים של כל רכב. הדרך הכי טובה זה לבדוק פיזית ככל שמתאפשר. יתכן מאוד שכן יוכל לשבת אדם בוגר עם ציקו וסלים פיט.
כמו שרשמתי, אני הכי ממליץ על נאוטילוס סנאגלוק (לצערי לרוב חסר בארץ). הוא גם לא יקר (באזור התקציב או חורג במעט), גם ברמת בטיחות מקסימלית, גם הופך לבוסטר ולכן לא מצריך קניה נוספת בעתיד. הוא מומלץ כי לדעתי הוא מתאים לגילאי שנתיים ומעלה ולא לפני (למרות שהוא מוגדר מגיל שנה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי ו
אלי20/01/2021ראיתי שגרקו נאוטילוס
"כיסא בטיחות 2 ב-1 מגיל שנה Graco גרקו" עולה 600 שח
והשגרקו נאוטילוס סנאגלוק עולה 1100 שח
למה התכוונת מביניהם?
פער משמעותי במחיר ראיתי שהשני עד 54 קג והראשון 36 קג..מוצדק?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/01/2021שלום אלי,
זה דגם חדש שנכנס בימים אלו לחנויות. חשוב לציין שמדובר בגרסא האירופאית של הדגם כאשר הסנאגלוק הוא הגרסא האמריקאית הבחירה.
מעבר למשקלים בדגם האמריקאי יש אפשרות להתקין עם איזופיקס (חשוב לציין שממשקל 18 ק"ג של הילד האיזופיקס לא יעיל), גם עם התקנה בעזרת חגורה האמריקאי עדיף בזכות שיטת הסנאגלוק. לכן לדעתי ההפרש מוצדק.
חשוב לציין שלפעמים הסנאגלוק יורד לכיוונים של 800 ש"ח (לצערי עקב עליה בעלויות השילוח לישראל המחירים של המון מוצרים עלו/יעלו לכן אני לא בטוח שהוא יחזור למחירים האלו). יחד עם זאת חודש פברואר הוא חודש בטיחות בחנויות ורשתות של מוצרי תינוקות, אם לא לחוץ שווה לחכות כמה ימים ואז אולי הוא יהיה במחיר יותר אטרקטיבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)