כסא בטיחות- צ'יקו זיפ מקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות- צ'יקו זיפ מקס
    איילה
    24/01/2021

היי,
    1. איזה כסא בטיחות מגיל לידה מומלץ?
    2. האם היית ממליץ על הכסף של חברת צ'יקו דגם זיפ מקס
    3. האם כדאי גם סל קל וגם כסא בטיחות מההתחלה או לקנות בשלב יותר מאוחר כסא בטיחות. ואם כן מתי כדאי לקנות כסא בטיחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות- צ'יקו זיפ מקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/01/2021

שלום איילה,

1. אני ממליץ על 2 או צ'יקו נקסטפיט, כל אחת מהגרסאות מומלצת מבחינה בטיחותית או ברייטקס קליקטייט כאשר לדעתי הבולווארד הוא המומלץ יותר. אני נוטה לצ'יקו בגלל זווית שכיבה טובה ונוחה יותר לדעתי לתינוקות עד גיל חצי שנה.
    2. הזיפ מקס הוא הגרסא הבחירה של צ'יקו אז בוודאי.
    3. זה שיקול שלכם, לסלקל יתרון של ניידות כלומר, אם התינוק נרדם בנסיעה (והם נרדמים המון בנסיעות) אז אפשר לנייד את התינוק עם הסלקל מבלי להעיר אותו. בטיחותית ומבחינת נוחות אין הבדלים (אם אני משווה לצ'יקו).
    אם מתחילים עם סלקל, בדרך כלל בגיל 6-8 חודשים (תלוי בעונה) כבר צפוף להם ואז זה זמן לעבור לכיסא. מי שרוצה רמת בטיחות גבוהה ירכוש את הכיסאות שהמלצתי בסעיף 1. לכן היתרון של רכישת כיסא מגיל לידה זה בעיקר חיסכון כספי של עלות הסלקל שלא רוכשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו