מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- נונה טריב, בייביבוס או אחר?נועם24/01/2021
היי,
כמו רבים כאן, נמצאים בלופ האינסופי של בחירת עגלה.
אם נניח את נושא המחירים בצד, נשמח להמלצתך עבור עגלה -יציבה אך קלה,
-דו כיוונית בקיפול,
- עם בדים איכותיים שניתן לרחוץ,
- קומפקטית לרכב (יונדאי i20)
- שיכולה להתאים מצד אחד לחיים שרובם בעיר (מדרכות, דשא, כבישים וכו') אבל גם יכולה להתאים לטיולים מרובים (דרכי עפר, דרכים משובשות, אפר/חול וכד').
קיבלתי המלצה חמה על הבייביבוס טייגר ועל הנונה.
את הנונה טריב טרם ניסינו,
ואילו את הטייגר 2 ניסיתי בחנות. סה"כ אהבנו מאוד, במיוחד את ההצללה המורחבת שלה ונוחות הקיפול אך לא בטוחה אם זה כי ספציפית בחנות העגלה הייתה משומשת יתרה על המידה, אך בכל פעם שפתחנו/סגרנו, החיבור של ההצללה בצדדים השתחרר והיה צורך להתעסק ולהתחבר מחדש ואני חוששת שזה סימן לבאות (שהרי גם אצלנו נפתח ונסגור אותה לא מעט).
לא ניסיתי עדיין את הבובקט וגם לא הציעו לי אותה בחנות.. היא יכולה להיות רלוונטית?
בדקתי גם את הספורטליין PL, שהייתה בסדר.. לא מעבר לזה.
מה המלצתך הכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/01/2021שלום נועם,
ראשית לגבי הגגון, לא אמור לקרות גם בשימוש מואץ. יותר סביר בעיניי שתפעלו לא נכון/בכח/הותקן מראש לא טוב וכו'. כמוכן חייב לציין שממשלוח הבא הגגונים מעט הוקטנו. לא קיבלנו פידבק ישיר ממשתמשים אבל חנויות סיפרו שלדעתן הוא גדול מדי ולכן צמצנו מעט, הדבר גם יצמצם את המשקל שלו ולכן זה אומר שהוא יהיה עוד יותר עמיד וחזק לאורך שנים.
בשורה התחתונה, הטייגר כבר מעל שנתיים בשוק ולא קיבלנו אף תלונה על הגגונים, גם אם תגיע כזו ונראה שהיא מוצדקת נחליף את הגגון לחדש ואגב החלפה, כל הקונספט זה שתוכלו לרכוש ערכות גגונים ולהחליף צבעים עתידית שזה גימיק נחמד ביחס לעגלות אחרות.
לגבי בובקט, היא זהה מאוד לטייגר כאשר ההבדלים הם בגודל הגלגלים האחוריים והקפיצים ולכן אם ראיתם את הטייגר ראיתם את הבובקט כאשר לדעתי לדרכי עפר וכו' הטייגר עדיפה.
לגבי נונה, היא גם תואמת לדרישות, לדעתי בדרכים משובשת הטייגר תהיה עדיפה גם בגלל שהגלגלים מעט יותר גדולים וגם בגלל שיש קפיצים שלדעתי יותר טובים, בעיקר לגלגלים האחוריים. כמוכן לדעתי מעבר לעובדה שהיא יקרה יותר מהטייגר, אני חושב שגב מרשת פחות עדיף מגב יצוק מפלסטיק, לדעתי הפלסטיק תומך בצורה יעילה יותר וגם יותר אמין ועמיד לאורך שנים. כמוכן יש לזה יתרון בחורף. אני גם פחות אוהב שמגדילים בנונה את הגגון נפתחות 2 רשתות מהצדדים שנשארות חשופות. כל הרעיון זה הצללה ושם זה בדיוק הפוך. בבייבי בוס דאגנו שהפתחים יהיו ניתנים לפתיחה/סגירה בהתאם לאקלים, לצערי הרבה מהיצרנים חושבים אירופאית ולא גלובלית.
לגבי כל השאר, ההמלצה שלי תמיד להתנסות בניוד, תפעול, קיפול (כולל בדיקה ברכב) ורק אז לקבל החלטה מה נכון לכם.
גילוי נאות אם לא ברור מתמונת הפרופיל שלי:
אני פיתחתי ומשווק את הבייבי בוס בארץ. אני תמיד מציין יתרונות/חסרונות אבל בסופו של יום הבחירה בידיכם ולכן אני ממליץ לעשות את הבדיקה שציינתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)