נונה טריב, בייביבוס או אחר?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נונה טריב, בייביבוס או אחר?
    נועם
    24/01/2021

היי,
    כמו רבים כאן, נמצאים בלופ האינסופי של בחירת עגלה.
    אם נניח את נושא המחירים בצד, נשמח להמלצתך עבור עגלה -יציבה אך קלה,
    -דו כיוונית בקיפול,
    - עם בדים איכותיים שניתן לרחוץ,
    - קומפקטית לרכב (יונדאי i20)
    - שיכולה להתאים מצד אחד לחיים שרובם בעיר (מדרכות, דשא, כבישים וכו') אבל גם יכולה להתאים לטיולים מרובים (דרכי עפר, דרכים משובשות, אפר/חול וכד').

קיבלתי המלצה חמה על הבייביבוס טייגר ועל הנונה.
    את הנונה טריב טרם ניסינו,
    ואילו את הטייגר 2 ניסיתי בחנות. סה"כ אהבנו מאוד, במיוחד את ההצללה המורחבת שלה ונוחות הקיפול אך לא בטוחה אם זה כי ספציפית בחנות העגלה הייתה משומשת יתרה על המידה, אך בכל פעם שפתחנו/סגרנו, החיבור של ההצללה בצדדים השתחרר והיה צורך להתעסק ולהתחבר מחדש ואני חוששת שזה סימן לבאות (שהרי גם אצלנו נפתח ונסגור אותה לא מעט).
    לא ניסיתי עדיין את הבובקט וגם לא הציעו לי אותה בחנות.. היא יכולה להיות רלוונטית?

בדקתי גם את הספורטליין PL, שהייתה בסדר.. לא מעבר לזה.

מה המלצתך הכנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/01/2021

שלום נועם,

ראשית לגבי הגגון, לא אמור לקרות גם בשימוש מואץ. יותר סביר בעיניי שתפעלו לא נכון/בכח/הותקן מראש לא טוב וכו'. כמוכן חייב לציין שממשלוח הבא הגגונים מעט הוקטנו. לא קיבלנו פידבק ישיר ממשתמשים אבל חנויות סיפרו שלדעתן הוא גדול מדי ולכן צמצנו מעט, הדבר גם יצמצם את המשקל שלו ולכן זה אומר שהוא יהיה עוד יותר עמיד וחזק לאורך שנים.
    בשורה התחתונה, הטייגר כבר מעל שנתיים בשוק ולא קיבלנו אף תלונה על הגגונים, גם אם תגיע כזו ונראה שהיא מוצדקת נחליף את הגגון לחדש ואגב החלפה, כל הקונספט זה שתוכלו לרכוש ערכות גגונים ולהחליף צבעים עתידית שזה גימיק נחמד ביחס לעגלות אחרות.
    לגבי בובקט, היא זהה מאוד לטייגר כאשר ההבדלים הם בגודל הגלגלים האחוריים והקפיצים ולכן אם ראיתם את הטייגר ראיתם את הבובקט כאשר לדעתי לדרכי עפר וכו' הטייגר עדיפה.

לגבי נונה, היא גם תואמת לדרישות, לדעתי בדרכים משובשת הטייגר תהיה עדיפה גם בגלל שהגלגלים מעט יותר גדולים וגם בגלל שיש קפיצים שלדעתי יותר טובים, בעיקר לגלגלים האחוריים. כמוכן לדעתי מעבר לעובדה שהיא יקרה יותר מהטייגר, אני חושב שגב מרשת פחות עדיף מגב יצוק מפלסטיק, לדעתי הפלסטיק תומך בצורה יעילה יותר וגם יותר אמין ועמיד לאורך שנים. כמוכן יש לזה יתרון בחורף. אני גם פחות אוהב שמגדילים בנונה את הגגון נפתחות 2 רשתות מהצדדים שנשארות חשופות. כל הרעיון זה הצללה ושם זה בדיוק הפוך. בבייבי בוס דאגנו שהפתחים יהיו ניתנים לפתיחה/סגירה בהתאם לאקלים, לצערי הרבה מהיצרנים חושבים אירופאית ולא גלובלית.
    לגבי כל השאר, ההמלצה שלי תמיד להתנסות בניוד, תפעול, קיפול (כולל בדיקה ברכב) ורק אז לקבל החלטה מה נכון לכם.

גילוי נאות אם לא ברור מתמונת הפרופיל שלי:
    אני פיתחתי ומשווק את הבייבי בוס בארץ. אני תמיד מציין יתרונות/חסרונות אבל בסופו של יום הבחירה בידיכם ולכן אני ממליץ לעשות את הבדיקה שציינתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו