מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות עד 1000 שחשלומית גבע25/01/2021
אז בדקתי בתינוקות זה אנחנו וראיתי שיש מבצעים נהדרים על כיסאות הבטיחות. מדובר על תינוקת ארוכה מאוד עם עוד שני מתבגרים ליד מאחור. כלומר, מקום לרגליים אך לא רחב מידי (שילדה) ולא ר מידי עבורה (פנים הכיסא).
אלו הכיסאות:
1. גרקו: אקסטנד טו פיט, סייף פור מי, סלים פיט
2. Grow and go קומפורט קול
3. safety 1st grow and go (הביקורות עליו נהדרות, כך גם מבחני האיסור אבל אני כלל לא מכירה את החברה)
4. צ'יקו נקספיט ספורט
5. בייבי סייף 360 (המחיר הנמוך שלו קצת מתריע)
6. הומלץ לי גם אוונפלו (אבולב לדוגמה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/01/2021שלום שלומית,
בטיחותית מכל הדגמים הצ'יקו הוא הטוב ביותר. הוא גם בגודל סביר ולכן יכול לענות גם לדרישות הגודל.
גרקו סלים פיט הוא הכי אידאלי למי שצריך מרחב פנימי ברכב ליושבי הספסל האחורי ברכב אבל האקסטנד טו פיט שלהם עדיף עליו מבחינה בטיחותית.
לגבי סייפטי, חברה אמריקאית מעולה, הבעלים של מקסי קוזי ולכן אין כאן חשש אך כמו שרשמתי, בינו לצ'יקו אני ממליץ יותר על הצ'יקו כמוכן צריך לקחת בחשבון שהוא טיפה רחב.
על השאר אני פחות ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת..
שלומית גבע26/01/2021ראשית, תודה ענקית. לחצתי על "שלח" ולאחריו תיקנתי את השאלה והשאלה נשלחה כפי שהיא. החשיבה לגבי אוונפלו ובייבי סייף ירדה (מחיר נמוך ומחשיד וגודל).
לפי מה שהבנתי, הסייפטי והגרקו צרים יותר מהצ'יקו? האם יש צ'יקו מומלץ? לא מצאתי באינטרנט את ההבדלים בין דגם הספורט לבין הזיפ (חוץ מעניין הרוכסן). אשמח להסבר.
בנוסף, איזה מהם הכי גדול מבחינת מיקום רגלים?
אין שום משמעות לבוסטר עבורי שאני מעדיפה לקנות את הבוסטר בנפרד בעתיד.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנינו
שלומית גבע26/01/2021אז ראיתי את הנקסטפיט זיפ ובסוף לקחתי את הfit4 כי הוא נראה גדול יותר (המקס עם עור, פחדתי).
רק מוודא שאכן זה נכון והיה עדיף את הפיט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/01/2021שלום שלומית,
לגבי הפיט4 זה כיסא סטייל נקסטפיט משולב בוסטר, אני אישית פחות אוהב את השילוב אבל כיסאות כאלו יותר מרווחים לתינוק.
הוא חדש יחסית ולכן אין נתוני בטיחות אבל היות והוא מבוסס על הנקסטפיט לדעתי מדובר בכיסא ברמה הגבוהה ביותר.
בסך הכל כל הנקסטפיט של צ'יקו מומלצים שכן אין הבדל בטיחותי בינהם פרט לכל מיני שינויים כמו רוכסן, או בזיפ מקס משענת רגליים יותר ארוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, דבר אחרון
שלומית גבע27/01/2021תודה, נישאר איתו וזאת רק בגלל המקום לרגליים. נראה שמאוד נוח לה.
שאלה קטנה לגבי עגלת הסלסה, האם יש גיל מומלץ למעבר לטיולון? שוקלת 7.3, 73 ס"מ. מנסה להרים ראש מצד אחד אך מנגד חמים יותר באמבטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/01/2021שלום שלומית,
אין גיל מומלץ, זה נטו לפי ההרגשה שלכם. ניתן גם לעבור כעת וניתן למשוך עד 9 ק"ג באמבטיה. ניתן גם לעשות רוטציה פעם באמבטיה ופעם בטיולון כדי להרגיל אליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)