כסא אוכל לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא אוכל לתינוק
    שני
    27/01/2021

שלום קובי,
    מבקשת המלצה לכסא אוכל טוב, חשוב שיהיה נוח לתינוק, יתאים מגיל שבו התינוק טרם יושב (כדי שנוכל לשים לידינו), ובמצב ישיבה יהיה 90 מעלות, ויתנקה בקלות. תחת אלו אשמח להמלצה על :
    1. הכסא הכי טוב ללא שיקולי תקציב.
    2.הכיסא הכי טוב בעלות של כ-400 שקלים פלוס מינוס.
    3. הכיסא עם התמורה הטובה ביותר לכסף

ומה ההבדלים בין שלושתם, תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא אוכל לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2021

שלום שני,

1. לדעתי הכיסאות הכי טובים של פג פרגו. ספציפית דגם סייסטה, שירת אותי עם 2 ילדים וגם עבר הלאה וממשיך לשרת. כיסא מדהים בנוחות שלו, קל לתפעול, לניוד וקיפול. מיוצר באיטליה. החיסרון יקר! גם הדגמים הזולים של פג כמו הפרימה פפה הם סופר נוחים ואיכותיים, זה שרשמתי זולים זה רק ביחס לסייסטה כי הם עדיין יקרים ביחס לדגמים הסיניים.
    2. ב-400 ש"ח אני נוטה תמיד להמליץ על מאמ אבל הייתה איתם בעיה מסוימת, הם הביאו דגם מוצלח ועם אותו שם דגם הביאו ממפעלים שונים בסין ומאחד המפעלים האיכות הייתה ירודה לכן זה לקחת הימור לדעתי. לכן אני ממליץ על אינפנטי אניס שזהה למאמ.
    3. האניס נותן פחות או יותר מה שמקבלים בפרימה פפה שעולה כפליים ולכן הוא לדעתי נותן תמורה הכי טובה לכסף. ההבדלים הם איכות הרכבה (לראיה כל הנושא של מאמ), איכות הבדים (PVC), אמינות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך כיסא אוכל תינוק

שני
    27/01/2021

תודה רבה על התשובה המהירה. לאחי יש אינפינטי והם מרוצים, אז לאור התשובה שלך נראה לי שנלך עליו.

עם זאת, יש להם דגם אחר- אורגנו. אשמח לדעת מה ההבדל בינו לבין ההאניס.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2021

שלום שני,

חשוב להבין שרוב החברות הן לא מותג ולכן קונים מוצרים מסין שנקראים מוצרי מדבקה ושמים את הלוגו ומותג שלהם על המוצר. כך עובדת אינפנטי ובגלל זה רואים הרבה פעמים אותו מוצר תחת 2 או 3 מותגים שונים. האורגנו הוא דגם אחר ממפעל אחר, גם דגם טוב לדעתי אך אני חושב שהאניס יותר מתקדם.
    האניס זה למעשה סוג של ההעתקה של הפרימה פפה של פג פרגו שעליו המלצתי. אני אוהב בו שמסילות המגש פנימיות ולא חיצוניות ולכן זה בטיחותית יותר, בנוסף ניתן לקפל את המגש מה שהופך את הקיפול ליותר ידידותי וקטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך קטן

שני
    28/01/2021

מעולה, תודה רבה!
    מבחינת נוחות לתינוק- שני האינפנטי לדעתך זהים?

ושאלה אחרונה- נזכרתי שיש לי chicco Baby Hug 4 in 1 - שזה הופך גם לכיסא אוכל.. הכיסא אוכל של זה פחות טוב מהאינפנטי? (אם כן, מעדיפה לקנות חדש)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/01/2021

שלום שני,

אני לא אוהב את מוצרי ה2/3/4/5/6/7 ב- 1
    לדעתי הם לא יעילים בכל מטרה כאשר מוצר יעודי למטרה מסויימת יהיה טוב יותר, לכן אני חושב שהכיסא אוכל שם אינו מוצלח או נוח.
    לגבי האינפנטי, שניהם נוחים באותה הרמה. אם מתאפשר לרכוש פיזית ולבדוק עם התינוק בחנות זה הכי טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו