כיסא אוכל, התלבטות בין מספר סוגים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא אוכל, התלבטות בין מספר סוגים
    שלומית גבע
    29/01/2021

מתלבטת בין מספר כיסאות אוכל. חשוב לי שיהיה קל לניקוי, שיהיה מצב שכיבה, מגש לא גבוה מידי (ידיים מעל המגש) למרחק בין המגש לתינוק סביר (שלא יהיה יותר מידי מרחק).
    קיבלתי המלצה על:
    ספורטליין קומנדו, אניס, ג'ואי סנייקר, גו בייבי, מאמ.
    תודה 🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/01/2021

שלום שולמית,

מבין כל הדגמים אני נוטה לכיוון האניס. הוא והמאמ זהים אך במאמ הם מביאים ממפעלים שונים ומאחד המפעלים הגיעו כסאות לא איכותיים ולכן אני פחות ממליץ על המאמ. המגש באניס כמו בכיסאות פג פרגו, לדעתי הפטנט הכי מוצלח להכנסה והוצאה של המגש וכך גם המגש בגובה מתאים ולא גבוה מדי.
    כמו שאני ממליץ תמיד, אם מתאפשר לבדוק פיזית בחנות זה הכי טוב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. הבדלים..?

שלומית גבע
    31/01/2021

האם יש הבדל משמעותי בין הספורטליין לבין האניס? קראתי שכתבת שבאניס המגש מתקפל יחד עם הכיסא. אני יודעת שבספורליין המגש מתחבר לכיסא לאחר קיפול. האם יש הבדל בבד (נוחות ניקיון), מושב התינוק, מרחק, גודל?
    מבחינה כלכלית, יש הפרש של 130 שח בערך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/01/2021

שלום שלומית,

נכון שבספורטליין זה מתחבר מאחור אבל, צריך לפרק, לקפל את הכיסא ואז להלביש אותו על 2 ווים נמוכים, לא הכי נוח. באניס פשוט מושכים את המגש עד נק' מסויימת, מרימים אותו למעלה ומקפלים את הכיסא.
    בגלל שהמסילות באניס פנימיות המגש יותר מעט יותר נמוך ולכן לדעתי זה יותר נוח לילדים, בעיקר בגילאים הנמוכים.
    מבחינת השאר הם די זהים, ניקיון, תפעול וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו