מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא אוכל, התלבטות בין מספר סוגיםשלומית גבע29/01/2021
מתלבטת בין מספר כיסאות אוכל. חשוב לי שיהיה קל לניקוי, שיהיה מצב שכיבה, מגש לא גבוה מידי (ידיים מעל המגש) למרחק בין המגש לתינוק סביר (שלא יהיה יותר מידי מרחק).
קיבלתי המלצה על:
ספורטליין קומנדו, אניס, ג'ואי סנייקר, גו בייבי, מאמ.
תודה 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר30/01/2021שלום שולמית,
מבין כל הדגמים אני נוטה לכיוון האניס. הוא והמאמ זהים אך במאמ הם מביאים ממפעלים שונים ומאחד המפעלים הגיעו כסאות לא איכותיים ולכן אני פחות ממליץ על המאמ. המגש באניס כמו בכיסאות פג פרגו, לדעתי הפטנט הכי מוצלח להכנסה והוצאה של המגש וכך גם המגש בגובה מתאים ולא גבוה מדי.
כמו שאני ממליץ תמיד, אם מתאפשר לבדוק פיזית בחנות זה הכי טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הבדלים..?
שלומית גבע31/01/2021האם יש הבדל משמעותי בין הספורטליין לבין האניס? קראתי שכתבת שבאניס המגש מתקפל יחד עם הכיסא. אני יודעת שבספורליין המגש מתחבר לכיסא לאחר קיפול. האם יש הבדל בבד (נוחות ניקיון), מושב התינוק, מרחק, גודל?
מבחינה כלכלית, יש הפרש של 130 שח בערך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/01/2021שלום שלומית,
נכון שבספורטליין זה מתחבר מאחור אבל, צריך לפרק, לקפל את הכיסא ואז להלביש אותו על 2 ווים נמוכים, לא הכי נוח. באניס פשוט מושכים את המגש עד נק' מסויימת, מרימים אותו למעלה ומקפלים את הכיסא.
בגלל שהמסילות באניס פנימיות המגש יותר מעט יותר נמוך ולכן לדעתי זה יותר נוח לילדים, בעיקר בגילאים הנמוכים.
מבחינת השאר הם די זהים, ניקיון, תפעול וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)