התלבטות בין איזי ווקר צ׳ארלי לבייבי בוס בובקט..

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין איזי ווקר צ׳ארלי לבייבי בוס בובקט..
    מיטל
    30/01/2021

אחרי שבדקתי המון עגלות (אונליין, אין איפה לראות בעיניים)
    שתי העגלות האלו מצאו חן בעיני וגם מתאימות למחיר..
    החיסרון שמצאתי בצ׳ארלי זה שהגב לא יצוק, והחיסרון בבובקט שלא מצאתי חווד של הורים שהתנסו..
    חשוב לנו קומפקטיות (בגלל הבגאז׳) ושהקיפול יהיה קל. גם עבירות צריכה להיות סבירה. אשמח לדעתך.. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/01/2021

שלום מיטל,

מבחינת גודל לאחר הקיפול הן יחסית זהות.
    מבחינת משקל גם יחסית זהות, הצ'ארלי יותר קלה ב-200 גרם.

מעבר לגב, הבובקט יותר נוחה לניוד, בעיקר ככל שהדרך תהיה משובשת, זה גם בגלל גלגלים יותר גדולים וגם בגלל החומר שממנו הם עשויים. כמוכן הגגונים שלה יותר גדולים.

בתור המשווק שלה אני יכול לומר שכל מי שבקשר איתי ממש מרוצה מהעגלה. לצערי לא כולם יושבים לרשום ביקורת טובה למוצר. שיש כזו אני משתדל לפרסם בדף הפייסבוק שלנו.
    בדרך כלל בתקופה רגילה ההמלצה שלי לעצור מישהו ברחוב, לצערי כעת זה באמת לרכוש לפי תחושה.
    אם מתאפשר לבדוק פיזית, אז ההמלצה שלי לגשת לחנויות, לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוה, לתפעל לבד, לקפל לבד ולבדוק ברכב, ככה קונים בצורה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

תודה רבה!
    31/01/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו