מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה נוחה לתינוק ולי , קלה ומתקפלת בקלותדיאנה01/02/2021
היי קובי
אשמח לקבל המלצה על עגלה קלה משאירה טת העגלה בבגאז׳, מתקפלת בקלות, יציבה לטיולים בעיר (מדרכות שיהיו בולמים טובים) ונוחה לתינוק.
ישנן כמה אפשרויות כרגע:
נונה טריב
סייבקס מיוס 2 (האם שווה את המחיר)
ספורטליין סיילו xl
בייבי בוס
Baby jogger city lux
בעיקרון מחפשת משהו טוב ונוח לשימוש מתחת ל10 קג , אשמח לעצתך גם אם יש אופציה שלא ברשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/02/2021שלום דיאנה,
הסיילו מעט חורגת מ-10 ק"ג אבל ממש במעט.
הבייבי ג'וגר לדעתי הכי פחות נוחה לניוד מהדגמים.
לדעתי מיוס לא שווה את מחירה אבל זו רק דעתי.
מבחינת ניוד הבייבי בוס הכי נוחות, אחר כך הנונה ואחר כך הסיילו.
מבחינת קיפול כולן נוחות, כולן קומפקטיות כך שהן עונות טוב להגדרות. בנונה ומיוס מושב העגלה עשוי מרשת, לדעתי מושב מפלסטיק נותן תמיכה טובה יותר וגם עם בלאי נמוך יותר. כמוכן בחורף פחות קר.
בסיילו בתוך הבד יש פרספקט, לדעתי זה נותן תמיכה טובה יותר מהרשת אך לא מגב פלסטיק.
אופציות נוספות זה בוגבו בי שיקרה מאוד. מאמאס אנד פאפאס סטרדה שדומה לבייבי בוס ביתרונות אבל גם יקרה ממנה וגם חורגת מ-10 ק"ג וגם מעט יותר מסורבלת בקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דיאנה01/02/2021תודה על התשובה
יש אולי עוד משהו ששווה להכניס להשואה?
את האמת אני כבר ממש מותשת מזה 😕 , בהתחלה רכשנו מאמס אנד פאפאס ארמדילו והייתי מאוד מאוכזבת מאיכות העגלה, היתה בתיקון שלוש פעמים ובנוסף מאוד כבדה וגדולה.
עכשיו מנסה למצוא משהו שלא יאכזב אבל נירא לי שהסתבכתי מרוב מבחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/02/2021שלום דיאנה,
אז לדעתי קודם כל רשמתי מאמאס אנד פאפאס סטראדה, הייתי מוריד אותה מהשיקול כי היא כמו הארמדילו ברוב הבחינות רק יותר קלה בקילו.
מהדגמים שרשמת, הייתי ממליץ להתמקד בבייבי בוס שהן הכי קלות מבחינת משקל והכי נוחות מבחינת ניוד.
לדעתי הן העגלות המושלמות שמשלבות נוחות הורה, נוחות ניוד מבלי להתפשר על נוחות התינוק. דגם הטייגר לדעתי עדיף לך כי הוא נוח יותר לניוד.
אם לא בייבי בוס אז נונה טריב ששוקלת כמו הבייבי בוס והניוד בה גם טוב אם כי מבחינת בלימת זעזועים היא פחות מוצלחת לדעתי. כמוכן הגב מרשת שאני פחות אוהב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)