מזרן לעריסה של TWIGY- רכישה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן לעריסה של TWIGY- רכישה
    מורן
    04/02/2021

היי,
    אני מעוניינת לרכוש מזרן לעריסה ומעדיפה כמובן מזרן בלי פתאלטים ומעכבי בעירה, מצאתי את המזרן הזה בשיטוט באינטרנט האם מוכר לך ומומלץ? מזרן קוקוס לעריסת תינוק 86/48 ס"מ דרים נטורלי - ™Dream Naturally
    טוויגי Twigy
    תודה רבה,
    זה מה שמופיע באתר: "עשוי סיבי קוקוס ומעטפת כותנה - מכיל חומרים טבעיים לסביבת שינה טבעית ובריאה
    מזרן קשיח ויציב - בהתאם להנחיות הממליצות בשנת חייו הראשונה של התינוק להשתמש במזרן קשיח
    סביבת שינה טבעית - המעניקה נוחות ומסייעת לשינה טובה, שלווה ותחושה נפלאה שתעטוף את תינוקכם יום ולילה
    כיסוי 100% כותנה נשלף בקלות וניתן לכביסה
    המזרן מעניק סביבת שינה 100% טבעית התינוק ישן בסביבה בטוחה
    מזרן קשיח ויציב מעניק תמיכה אורטופדית לגוף התינוק ומבטיח שהתינוק לא ישקע במזרן
    בהתאם להנחיות לשינה בטוחה בשנת חייו הראשונה מבלה התינוק שני שלישים מזמנו בשינה וההמלצה היא להשתמש במזרן קשיח
    מכיל קוקוס טבעי - ליבת המזרן עשוייה סיבי קוקוס טבעי
    עומד בדרישות התקן הישראלי והתקן הבריטי"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן לעריסה של TWIGY- רכישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/02/2021

שלום מורן,

אני לא מכיר את המזרן ספציפית. שיווקתי בעבר את עגלת הרטן שמיוצרות בגרמניה ומזרן האמבטיה שלהם היה עשוי מסיבי קוקוס. זה למעשה מזרן נושם טבעי ללא מעכבי בעירה אך עדיין מעכב בעירה באופן טבעי.
    לכן אני חושב שמדובר במוצר טוב. רצוי לבדוק מול מכון התקנים שהמוצר אכן אושר על ידם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,

מורן גל
    07/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו