מחפשת עגלה עם שלדה וגלגלים קטנים יחסית ואמבטיה גדולה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה עם שלדה וגלגלים קטנים יחסית ואמבטיה גדולה
    אביה
    04/02/2021

אני מחפשת עגלה (יד שנייה..תקציב מוגבל :)) שתהיה עם עגלה בגודל ממוצע או גדול וגלגלים ושלדה קטנים.
    אני לא יוצאת עם עגלה מהבית כי אני גרה במקום עם אפס נגישות (הייתה לי עגלת שטח עם הבנות הגדולות וזה לא שווה לי את הטרחה,מעדיפה מנשא).
    אני משתמשת באמבטיה להרדמות עד גיל חצי שנה פחות או יותר וכשנוסעים להורים.
    חשוב לי שהעגלה לא תתפוס המון מקום בבית.

כרגע ראיתי את הסולה 2, סילבר קרוס וויפרייר ואשמח לשמוע עליהם חוות דעת ועוד עוד כיוונים שיכולים להתאים. תודה גדולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/02/2021

שלום אביה,

שתי העגלות שציינת טובות. אני נוטה לסולה כי המושב שלה עם שכיבה ישרה ובסילבר השכיבה בתנוחת ערסול, יש שקע בין הגב לישבן. מצד שני הסילבר קצת יותר איכותית בגלגלים ובבדים אבל גם יותר כבדה בשל כך.
    צריך לקחת בחשבון שעגלות צרות זה אומר אמבטיה צרה ולכן בעגלות כאלו לא תמיד נוח לתינוקות באמבטיה, בעיקר ככל שהם גדלים.
    אם מוצאים יד 2 בתקציב עגלות כמו סיילו או בייבי בוס לדעתי שתיהן יענו טוב יותר לצרכים כי הן יותר קלות וקומפקטיות מהסולה והסילבר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גדולה! הלכנו על הסילבר בסוף..

אביה
    08/02/2021

אשמח לדעת איזה סלקלים מתחברים אליה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/02/2021

שלום אביה,

צריך לבדוק אם יש מתאמים למקסי קוזי / סייבקס או שרק הסלקל של סילבר קרוס מתחבר. אם זה רק הסלקל של סילבר קרוס הייתי ממליץ לוותר על חיבור הסלקל לעגלה מכיוון שיש בטיחותיים ממנו בשוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אברר, תודה גדולה על המענה המהיר והמפורט :)

אביה
    08/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו