מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת עגלה עם שלדה וגלגלים קטנים יחסית ואמבטיה גדולהאביה04/02/2021
אני מחפשת עגלה (יד שנייה..תקציב מוגבל :)) שתהיה עם עגלה בגודל ממוצע או גדול וגלגלים ושלדה קטנים.
אני לא יוצאת עם עגלה מהבית כי אני גרה במקום עם אפס נגישות (הייתה לי עגלת שטח עם הבנות הגדולות וזה לא שווה לי את הטרחה,מעדיפה מנשא).
אני משתמשת באמבטיה להרדמות עד גיל חצי שנה פחות או יותר וכשנוסעים להורים.
חשוב לי שהעגלה לא תתפוס המון מקום בבית.
כרגע ראיתי את הסולה 2, סילבר קרוס וויפרייר ואשמח לשמוע עליהם חוות דעת ועוד עוד כיוונים שיכולים להתאים. תודה גדולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/02/2021שלום אביה,
שתי העגלות שציינת טובות. אני נוטה לסולה כי המושב שלה עם שכיבה ישרה ובסילבר השכיבה בתנוחת ערסול, יש שקע בין הגב לישבן. מצד שני הסילבר קצת יותר איכותית בגלגלים ובבדים אבל גם יותר כבדה בשל כך.
צריך לקחת בחשבון שעגלות צרות זה אומר אמבטיה צרה ולכן בעגלות כאלו לא תמיד נוח לתינוקות באמבטיה, בעיקר ככל שהם גדלים.
אם מוצאים יד 2 בתקציב עגלות כמו סיילו או בייבי בוס לדעתי שתיהן יענו טוב יותר לצרכים כי הן יותר קלות וקומפקטיות מהסולה והסילבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גדולה! הלכנו על הסילבר בסוף..
אביה08/02/2021אשמח לדעת איזה סלקלים מתחברים אליה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/02/2021שלום אביה,
צריך לבדוק אם יש מתאמים למקסי קוזי / סייבקס או שרק הסלקל של סילבר קרוס מתחבר. אם זה רק הסלקל של סילבר קרוס הייתי ממליץ לוותר על חיבור הסלקל לעגלה מכיוון שיש בטיחותיים ממנו בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אברר, תודה גדולה על המענה המהיר והמפורט :)
אביה08/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)