מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה קומפקטית וחזקהיאיר אשכנזי11/02/2021
הי שלום וברכה
מעונינים לקנות עגלה חזקה יפה וקומפקטית
התקציב לא משנה כי אנחנו מוכנים גם מיד שניה
מה שחשוב לנו
1 גרים קומה רביעית בלי מעלית
2 שתכנס לבאגז של שברולט ספארק
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/02/2021שלום יאיר,
אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר 2, לדעתי עונה לכל הדרישות. היא במחיר סביר כך שלא צריך יד 2. מעבר לקלות ולקומפקטיות היא סופר נוחה לניוד ויחסית לסגמנט של עגלות קלות היא מאוד מרווחת לתינוק.
אפשר גם לבדוק את ספורטליין סיילו אך לדעתי הטייגר עדיפה בעיקר בגלל שהיא קלה יותר במשקל.
מהיקרות לדעתי בוגבו בי מומלצת כיד 2 אפשר לרכוש רק בי 5 שלדעתי כבר מיושנת ולא סתם בבי 6 עשו לא מעט שדרוגים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימה זיגי
יאיר אשכנזי11/02/2021תודה על המענה המהיר
הציעו לנו לרכוש מימה זיגי מה אתה אומר עליה בהתאם לדקישות שלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/02/2021שלום יאיר,
אני פחות ממליץ. ראשית הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +, זה משהו שאני לא הייתי מוותר עליו.
שנית בתור עגלה לדעתי היא לא מוצלחת מגלגלים קטנים, חוסר במדרך רגליים מתכוונן וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי בוס
יאיר אשכנזי14/02/2021בהתאם להמלצותיך כנראה נקנה את הבייבי בוס
רק רצינו לברר נקודה אחרונה מה ההבדלים בין הטייגר לבובקט ומה יתטים לנו יותר?
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/02/2021שלום יאיר,
בגדול לטייגר יש גלגלים יותר גדולים מאחור וקפיצים יותר גדולים מאחור. כמוכן החומר בגלגל יותר זהה לשל צמיג אופניים/רכב.
השלדה יותר מעובה. בגלל אלו הטייגר יותר נוחה לניוד בעיקר בדרך משובשת. מצד שני היא יותר יקרה ויותר כבדה בחצי ק"ג.
רוחב הגלגלים בטייגר יותר רחב ב-4 ס"מ בשל כך הסל יותר גדול בטייגר אבל במעברים מאוד עם הבובקט יהיה יותר קל לעבור בהם. בשל כך בקיפול הטייגר יותר רחבה ב-4 ס"מ אבל יותר שטוחה כי אז בסך הכל ברכב קטן הרוב אמרו לי שדווקא הטייגר נכנסה טוב או בקלות יותר (כמובן שאני תמיד ממליץ לבדוק).
כל השאר אמבטיה, טיולון, תפעול, קיפול זהים לחלוטין בשתיהן.
נקודה קטנה שאולי תעזור לכם ספציפית. במקור לכל העגלות שלנו ניתן לחבר רצועה שלאחר הקיפול ניתן לתלות את העגלה על הכתף. אנחנו לא מביאים עם הרצועה גם בגלל תקנים (למרות שניתן בדרך כזו או אחרת להעביר עם אישור) אבל לדעתי זה מסכן תינוקות ולכן העדפנו לוותר על רצועה מסוג זה. יחד עם זאת יש הכנה לרצועה ואפשר לאלתר אחת כזו, לדעתי זה מקל משמעותית בעליית 4 קומות ללא מעלית ויאפשר לעשות זאת גם עם תינוק ביד/2 ידיים. אם תרכשו וזה רלוונטי לכם אז ניתן ליצור איתי קשר בוואצאפ דרך האתר של בייבי בוס ואצלם לכם את הנק' שבהן ניתן לחבר רצועה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)