קיפול טייגר או בובקט- האם אפשר לקפל?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קיפול טייגר או בובקט- האם אפשר לקפל?
    עדי
    12/02/2021

כדי לקפל את הטייגר / בובקט צריך להוציא את הידית הקדמית איפה שהתינוק שם את הידיים ? או שזה גם מתקפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/02/2021

שלום עדי,

תלוי איזו טייגר/בובקט יש לכם. בדור הראשון היה צריך להוציא את הפגוש או לפתוח צד אחד שלו ולקפלו.
    בדור השני שנמכר החל מתחילת 2020 זה כבר מתקפל עם הפגוש ללא צורך להוציא כלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה!

עדי
    13/02/2021

מעולה ! מתכוונים לקנות וזה החיסרון היחיד שחברה שלי שקנתה לפני שנה אמרה שיש בעגלה. חוץ מיזה היא ממש מרוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/02/2021

שלום עדי,

כן, לא אהבתי את זה ואני פרפקציוניסט. הבעיה הייתה שאם היינו עושים פגוש שמתקפל עם המושב המושב היה צריך להיות צר יותר שזה עוד יותר גרוע מבחינתי. בסופו של דבר הצלחנו להגיע למושב שמתקפל עם המעקה ללא שינוי בגודל! השקענו סכום ענק בפיתוח מושב חדש רק כדי שגם החיסרון הזה יוסר.
    אני חושב שאין אף עגלה בעולם ברמת שלומות כמו העגלות של בייבי בוס. בכל עגלה נוכל למצוא חיסרון כזה או אחר אבל לא בבייבי בוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו