בייביבוס טייגר 2 רוחב אמבטיה וטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייביבוס טייגר 2 רוחב אמבטיה וטיולון
    נטלי
    16/02/2021

היי,
    כשבדקתי את עגלת הטייגר 2, העגלה נראתה לי באמת מצויינת, אבל יש לי הסתייגות אחת: האמבטיה נראתה לי צרה מאוד וכך גם אזור הישיבה בטיולון עצמו (בין שני הבדים שמתקפלים למעלה).
    בבדיקה באתר של בייביבוס היה כתוב שרוחב האמבטיה 32 ס"מ, צר משמעותית למשל מהארמדילו פליפ 3 שלפי האתרים ברוחב 38-41 והסיילו xl/pl, הבדל שממש נראה לעין.
    השאלה שלי, מאחר ולחברות יש תלונות על כך שהאמבטיה נעשית צפופה דיי מהר עם העגלה של מאמס אנד פאפס (יש להן סולה 2 שכנראה אפילו יותר רחבה מהארמדילו בהן מניחות את התינוק עד גיל 4 חודשים), מדוע הבחירה לעשות צרה, האם מצאתם בכך יתרון? האם היו תלונות או ביקורות על הצפיפות והצרות של העגלה? לי זה היה נראה מאוד מגביל מבחינת יכולת התזוזה של התינוקות גם באמבטיה וגם באזור הישיבה בטיולון.

שאלה נוספת, בנוגע לסולה 2, האם ידוע לך האם העגלה והטיולון גבוהים יותר מאשר בארמדילו פליפ 3? האם הידית המתכווננת עולה גם בזווית למעלה?

תודה מראש,
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2021

שלום נטלי,

לגבי האמבטיה, בפליפ מצוין הרוחב הכולל בעוד אנו מציינים רוחב פנימי. אם אני לא טועה דווקא האמבטיה בטייגר יותר מרווחת.
    אנסה למדוד את המזרן בחנות ואעדכן לגבי הבדלים.
    גם בסולה האמבטיה צרה מאד. הדרך לקבל מדד לגבי מידות זה לא ויזואלית! זו הדרך הכי מטעה! האמבטיה שלנו מאוד ארוכה ולכן ויזואלית היא נראית צרה כאשר בפועל היא אחת אם לא הכי מרווחות בקטגוריה של עגלות דו כיווניות קלות. רק עגלות גדולות כמו אייביסי דיזיין סלסה, פג בוק ואינגלזינה אפטיקה יותר רחבות וגם אז רק ב-3 ס"מ. הדרך היעילה זה למדוד את המזרנים. כשתוציאו את המזרן של הסולה או ארמדילו (אם אני זוכר נכון המידות די זהות) ותשימו על המזרן של הטייגר תראו את ההבדלים.

מדוע הבחירה לקחת אמבטיה צרה? אני כותב תמיד. כשקונים עגלה השם המלא זה עגלת תינוק! הרוב בוחרים בעגלת הורה. מה זה אומר? עגלה יותר קלה, יותר קומפקטית, יותר נוחה לקיפול ותפעול. כדי להגיע לדברים האלה אני כותב תמיד: צריך לקצץ בדברים וכן, זה בא על חשבון נוחות התינוק.
    בטייגר השתמשנו בטכנולוגיות הרבה יותר מתקדמות כדי לקצץ משקל מבלי לפגוע בנוחות התינוק ומדובר בעגלה הכי מרווחת שיש בקטגוריה הזו, יכולנו לקצץ עוד משקל על ידי השמת גלגלים פשוטים ובנית מושב מרשת אבל זה נוגד את כל העקרונות שלי ולדעתי פוגע בנוחות התינוק. בדור הראשון של הטייגר היו תלונות הפוכות שהטיולון יותר מדי רחב ולכן הוספנו כנפיים בצדדים כדי להגיע לגודל המדויק, לא מרווח מדי ולא צפוף מדי. גם הטיולון שלנו ארוך מאוד ביחס לקטגוריה ולכן בעין הוא יכול להראות צר.
    עכשיו, אם רוצים עגלת תינוק, מרווחת ונוחה צריך לקחת החלטה אם להתפשר על הנוחות שלכם. העגלות שציינתי למעלה הן הרבה הרבה יותר כבדות, גדולות ומגושמות להורה אבל לדעתי יותר נוחות לתינוק. יחד עם זאת מעולם לא קיבלתי תלונה על צפיפות באמבטיה של הבייבי בוס (גם בחורף), מקשר עם לקוחות רבים, כמעט כולם משכו עד חצי שנה ואלו שעברו מוקדם עשו זאת בגיל 5 חודשים. בכל מקרה הטיולון שלנו אושר לשימוש מגיל לידה שזה נתון חשוב! זה אומר שניתן לעבור גם לפני גיל חצי שנה, בהרבה עגלות לא כך הדבר.

כמי ששיווק בעבר את עגלות הרטן (לא משווק כיום כי פשוט לא קונים אותן) ומשווק את איי.בי.סי דיזיין. לדעתי העגלות האלו הן הטופ מבחינת חשיבה על התינוק והנוחות שלו. מדוע הן לא נמכרות בקצב מסחרר אם כאלו הן? בישראל מחפשים עגלת הורה ולא עגלת תינוק.

לגבי סולה, לא היא יחסית נמוכה, די בגובה זהה לפליפ.
    הידית בסולה לא טלסקופית כמו בפליפ אך ניתן לשנות לה מעט זווית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

נטלי
    17/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל מזרון אמבטיה

נטלי
    18/02/2021

בהמשך לתשובתך, האם יצא לך למדוד את המזרן בחנות של הפליפ ביחס לטייגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/02/2021

שלום נטלי,

לצערי עדיין לא. אני אעדכן מיד שיהיו לי מידות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/02/2021

שלום נטלי,

בקשתי מחנות שימדדו את המזרנים:
    בייבי בוס 30 ס"מ רוחב
    ארמדילו 29 ס"מ בחלק הרחב, ככל שיורדים לכיוון הרגליים הרוחב יורד. בבייבי בוס הרוחב אחיד לכל אורך המזרן.
    בכל אמבטיה יש עוד כס"מ מכל צד רווח לכן הבייבי בוס 32 והארמדילו 31 בחלק הרחב יותר.
    מבחינת אורך הבייבי בוס 74 ס"מ והארמדילו 68 ס"מ לכן כמו שציינתי הפער הזה מטשטש את הרוחב. כמוכן חשוב לציין שהתינוקות גדלים בעיקר באורך ופחות ברוחב לכן זה דבר מאוד חשוב לציון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

נטלי
    19/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו