עגלת תינוק -mutsy מול cybex

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק -mutsy מול cybex
    ענת
    21/02/2021

אשמח לחוות דעת על עגלת mutsy icon ועל סייבקס מיוס.
    האם יש המלצות על עדלה איכותית נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק -mutsy מול cybex

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/02/2021

שלום ענת,

מאוד חשוב שתצייני לי דרישות מהעגלה, תקציב וכו'.
    העגלות שרשמת מאוד קיצוניות אחת מהשנייה.
    המוצי הרבה יותר כבדה ומסורבלת. כמוכן יותר גדולה לאחר הקיפול. מצד שני היא מציע יכולת ניוד הרבה יותר משובח, לדעתי מושב טיולון יותר מפנק ונוח לתינוק. אם יש חשיבות לגובה אז המוצי גם יותר גבוהה.

אם תכווני אותי בדרישות אז אוכל לכוון למוצרים בהתאם לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגשים לגבי עגלה

ענת
    22/02/2021

ראשית,תודה רבה על המענה המהיר.
    איזו מבין העגלות איכותית יותר ומחזיקה מעמד ללא תקלות?
    עם איזו מהן ניתן לצאת לריצה קלה כך שלילד יהיה נוח? (קפיצות וכו..)
    תקציב לא שיקול.
    האם יש עגלה מומלצת אחרת שפספסתי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/02/2021

שלום ענת,

חשוב להדגיש שאין עניין של עגלה עמידה יותר וללא תקלות. תקלות יכולות להגיע בכל עגלה. בסופו של יום זה עניין של תפעול, אחזקה/ניקיון ושמירה, ברגע שעושים הכל נכון הסבירות לתקלות נמוכה.
    בגדול עגלות עם גלגלים גדולים כמו המוצי אמורות להיות חזקות ועמידות יותר ובנוסף, כמו שרשמתי הניוד איתן יותר נוח גם להורה וגם לתינוק ולכן בינה לסייבקס המוצי עדיפה לצרכים שציינת.
    כמו שציינתי מדובר בעגלה יותר כבדה, יותר מסורבלת לקיפול ויותר גדולה לאחר הקיפול ולכן צריך לקחת זאת בחשבון.
    אני תמיד מציין, ככל שנלך על מוצר יותר נוח לתינוק ויותר נוח לניוד נצטרך להקריב את הנוחות שלנו. אני אישית בעד אבל רוב ההורים בארץ לא בעד וגם רבים מאלו שהיו מוכנים לזה התבאסו תוך כמה חודשים מהקושי שלהם.

עגלות דומות למוצי: איי.בי.סי דיזיין סלסה, אינגלזינה אפטיקה, פג פרגו בוק. מה-3 הסלסה הכי קפיצית בגלל מערכת קפיצים ייחודית.
    חשוב לציין שאף עגלה לא יועדה לריצה קלה ויש איסור על כך בספרי ההוראות של כל עגלה. רק עגלות 3 גלגלים גדולים (לא משווקות בארץ) יועדו לריצה.
    יחד עם זאת אני משווק את עגלות בייבי בוס ויש לי מספר לקוחות שאמרו לי שהם עושים איתה (דגם טייגר) ריצה קלה והליכות מהירות והיא סופר נוחה להם והיא ברעיון יותר דומה למיוס (רק עם גלגלים יותר גדולים והרבה יותר טובים לדעתי).

אולי שווה לשקול לרכוש עגלה בהתאם לדרישות שלכם ולהוריד את דרישת הריצה ולהזמין מארה"ב עגלה ייעודית לריצה, בדרך כלל המותג BOB מתמחה בעגלות כאלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו fox 2

ענת
    25/02/2021

ההתלבטולת ממשיכה....
    מה דעתך על בוגבו בי 6 ובוגבו פוקס 2?
    ושוב
    תודה רבה על תשובות מפורטות ומהירות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/02/2021

שלום ענת,

שוב, שני דגמי קיצון שאין בהם דומה מלבד המותג.
    הפוקס מרווחת יותר ובעלת גלגלים יותר גדולים, יועדה להיות עגלת טיולים בכל דרך או שטח. הבי עגלה עירונית, קומפקטית וקלה (למרות שהפוקס די זהה לה במשקל).

לצרכים שציינת הפוקס עדיפה אבל, לקחת בחשבון שהיא יותר מסורבלת בקיפול והרבה יותר גדולה לאחר הקיפול.
    כמוכן אני לא אוהב שהמושב בפוקס לא נשכב למצב שטוח, זווית השכיבה היא בתנוחת עירסול כאשר יש שקע בין הגב לישבן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו