מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת תינוק -mutsy מול cybexענת21/02/2021
אשמח לחוות דעת על עגלת mutsy icon ועל סייבקס מיוס.
האם יש המלצות על עדלה איכותית נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר21/02/2021שלום ענת,
מאוד חשוב שתצייני לי דרישות מהעגלה, תקציב וכו'.
העגלות שרשמת מאוד קיצוניות אחת מהשנייה.
המוצי הרבה יותר כבדה ומסורבלת. כמוכן יותר גדולה לאחר הקיפול. מצד שני היא מציע יכולת ניוד הרבה יותר משובח, לדעתי מושב טיולון יותר מפנק ונוח לתינוק. אם יש חשיבות לגובה אז המוצי גם יותר גבוהה.
אם תכווני אותי בדרישות אז אוכל לכוון למוצרים בהתאם לדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגשים לגבי עגלה
ענת22/02/2021ראשית,תודה רבה על המענה המהיר.
איזו מבין העגלות איכותית יותר ומחזיקה מעמד ללא תקלות?
עם איזו מהן ניתן לצאת לריצה קלה כך שלילד יהיה נוח? (קפיצות וכו..)
תקציב לא שיקול.
האם יש עגלה מומלצת אחרת שפספסתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר22/02/2021שלום ענת,
חשוב להדגיש שאין עניין של עגלה עמידה יותר וללא תקלות. תקלות יכולות להגיע בכל עגלה. בסופו של יום זה עניין של תפעול, אחזקה/ניקיון ושמירה, ברגע שעושים הכל נכון הסבירות לתקלות נמוכה.
בגדול עגלות עם גלגלים גדולים כמו המוצי אמורות להיות חזקות ועמידות יותר ובנוסף, כמו שרשמתי הניוד איתן יותר נוח גם להורה וגם לתינוק ולכן בינה לסייבקס המוצי עדיפה לצרכים שציינת.
כמו שציינתי מדובר בעגלה יותר כבדה, יותר מסורבלת לקיפול ויותר גדולה לאחר הקיפול ולכן צריך לקחת זאת בחשבון.
אני תמיד מציין, ככל שנלך על מוצר יותר נוח לתינוק ויותר נוח לניוד נצטרך להקריב את הנוחות שלנו. אני אישית בעד אבל רוב ההורים בארץ לא בעד וגם רבים מאלו שהיו מוכנים לזה התבאסו תוך כמה חודשים מהקושי שלהם.
עגלות דומות למוצי: איי.בי.סי דיזיין סלסה, אינגלזינה אפטיקה, פג פרגו בוק. מה-3 הסלסה הכי קפיצית בגלל מערכת קפיצים ייחודית.
חשוב לציין שאף עגלה לא יועדה לריצה קלה ויש איסור על כך בספרי ההוראות של כל עגלה. רק עגלות 3 גלגלים גדולים (לא משווקות בארץ) יועדו לריצה.
יחד עם זאת אני משווק את עגלות בייבי בוס ויש לי מספר לקוחות שאמרו לי שהם עושים איתה (דגם טייגר) ריצה קלה והליכות מהירות והיא סופר נוחה להם והיא ברעיון יותר דומה למיוס (רק עם גלגלים יותר גדולים והרבה יותר טובים לדעתי).
אולי שווה לשקול לרכוש עגלה בהתאם לדרישות שלכם ולהוריד את דרישת הריצה ולהזמין מארה"ב עגלה ייעודית לריצה, בדרך כלל המותג BOB מתמחה בעגלות כאלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגבו fox 2
ענת25/02/2021ההתלבטולת ממשיכה....
מה דעתך על בוגבו בי 6 ובוגבו פוקס 2?
ושוב
תודה רבה על תשובות מפורטות ומהירות:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר25/02/2021שלום ענת,
שוב, שני דגמי קיצון שאין בהם דומה מלבד המותג.
הפוקס מרווחת יותר ובעלת גלגלים יותר גדולים, יועדה להיות עגלת טיולים בכל דרך או שטח. הבי עגלה עירונית, קומפקטית וקלה (למרות שהפוקס די זהה לה במשקל).
לצרכים שציינת הפוקס עדיפה אבל, לקחת בחשבון שהיא יותר מסורבלת בקיפול והרבה יותר גדולה לאחר הקיפול.
כמוכן אני לא אוהב שהמושב בפוקס לא נשכב למצב שטוח, זווית השכיבה היא בתנוחת עירסול כאשר יש שקע בין הגב לישבן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)