מידע רפואי
פורומים
- מחלות זיהומיות
- נכויות, אחוזי נכות
- שיקום לב
- הפרעות קשב וריכוז
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- אפילפסיה - תמיכה
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- נוער במצוקה, תמיכה נפשית
- כאב
- אורולוגיה ילדים
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- התמכרות, התמכרויות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` שחר פרנקל
אונקולוגיה של העין מומחה באונקולוגיה ופתולוגיה של העין. התמחות ברפואת עיניים במרכז הרפואי הדסה, י-ם. התמחות בפתולוגיה של העין באוניברסיטת אילינוי בשיקגו. מרצה ברפואת עיניים, וחבר באיגוד רופאי העיניים הישראלי, באיגוד הבינ"ל לגידולי עיניים, בקבוצה האירופאית של אונקולוגים של העין, ובאיגודים מחקריים: ARVO, EVER, ISVERד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועוד
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרון למיטת ילדים במקום מיטת מעברדרור21/02/2021
שלום, החלטנו לוותר על שלב מיטת המעבר ולהעביר את הפעוט שלנו (בן שנתיים) ישר למיטת ילדים (ככל הנראה מיטת חבר כלשהי עם מעקה בטיחות). רציתי לשאול על ההבדלים בין המזרונים השונים- ספוג לבן, ספוג כחול, sks, לטקס ו-ויסקו, יתרונות של כל אחד ומה כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קובי סופר21/02/2021שלום דרור,
גם אני דילגתי עם ילדי על מיטת המעבר.
לבכור התחלנו עם ספוג לבן (הכי בסיסי שיש ללא כימקלים, בזמנו היה ספוג ירוק שמכיל כימיקלים, כיום הכחול כבר לא מכיל, אם הייתה לי האופציה הזו אז הייתי הולך על הכחול אבל יש המשך) שהוא מאוד קשיח, חשבתי שזה יועיל לגב אך התבדיתי וזה היה לו פשוט לא נוח.
לאחר מכן הלכנו על מזרן ויסקו של מנדלבואם שקיבלתי במחיר טוב והיה לו הרבה יותר נוח. גם אחותו קיבלה מזרן זהה וגם כאן היה מעולה מההתחלה ועד עצם היום הזה, אני לא יודע אם להמליץ ספציפית עליו בגלל המחיר מכיוון שקיבלתי מחיר של סוחר ולא לקוח לכן אם יש של מותג אחר במחיר טוב יותר אז לא חובה ללכת על של מנדלבאום.
לדעתי ספוג כחול יתן מה שהספוג הלבן נותן וזה בעיקר חוסר נוחות. המזרן שיש לנו משולב ספוג כחול עם שכבה של ויסקו שלדעתי חומר יותר בריאותי מלטקס.
SKS אני לא מכיר, נראה כמו ויסקו רק פשוט יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
רכישת מגש אוכל לעגלה
כסא בטיחות לרכב נוסף ומזרן מיטת תינוק
התעייצות על כסא בטיחות בת שנה
עגלת בוגובו אנט- המלצות האם טובה
המלצה לכיסא בטיחות ילדה בת שנה
סלקל שמתאים לבובקט ויכול להתחבר
התלבטות לגבי עגלה ראשונה איכות בנייה וגלגלים
עגלות בייבי בוס - קלה וזולה
סלקל בנוסף לכיסא בטיחות שהותקן ברכב
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?