איך בוחרים עגלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים עגלה?
    יאבלולו
    26/02/2021

הריון ראשון, יותר מידי עגלות בשוק, כרגע אני פחות מסתכלת על המחיר (כנראה שזה יגיע בהמשך אבל בעגלה אני רוצה להשקיע לטווח ארוך שישמש גם לילדים הבאים בעז"ה)
    ההורים גרים רחוק אז יהיו הרבה נסיעות עם העגלה (יש מספיק בגאז' לפי דעתי)
    גרים בעיר אז לא צריכים עגלת שטח.
    אני אפילו לא יודעת על מה לשים דגש 😢

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים עגלה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/02/2021

שלום,

אכן מדובר בבחירה מאוד קשה ומרוכבת בגלל שזו פעם ראשונה. בגלל שהעגלה לא תשרת רק אתכם אלא גם את התינוק הבחירה לא פשוטה.

בקצרה, ככל שנייצר עגלה שתהיה יותר נוחה לתינוק כך העגלה תהיה יותר גדולה, כבדה ומסורבלת להורה.
    ככל שעשה עגלה יותר נוחה להורה כך תהיה פשרה יותר גדולה בנוחות התינוק בין אם במרווח הפנימי או מושב חד כיווני לדוגמא.
    אני תמיד מציין שאין עגלה מושלמת. זו כבר משימה שלכם למצוא את האיזון והעדפה לאיזה כיוון למשוך (הנוחות שלכם או התינוק או משהו באמצע).

תעשו לכם רשימת סדר עדיפויות מהחשוב לפחות חשוב, כן חשוב להגדיר תקציב. לאחר מכן תוכלו לשאול שוב. המטרה להתמקד ב2-3 עגלות ולא יותר כך לא מתפזרים או הולכים לאיבוד. תמיד אפשר למצוא יתרון בעגלה X לעומת Y לכן זה סיפור שלא נגמר. ברגע שמוכנים מראש לפשרות כך יותר קל.
    כן חשוב לציין אם גרים בבניין עם מעלית או מדרגות.

דווקא העניין של תשרת כמה ילדים לדעתי מיותר. אנחנו לא יודעים מה יהיה בעתיד אולי דגם חדש ומתקדם? אולי תצטרכו בכלל עגלה כפולה וכו'. תמיד יש שוק יד 2 שאפשר למכור ולהחזיר חלק מההשקעה. גם העניין של תשרת מלידה וכטיולון ולא תצריך קניית טיולון לדעתי מיותר (שאלה שחוזרת בפורום לא מעט). צריך למצוא עגלה שתתאים לעכשיו ולפחות עד גיל שנה וחצי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו