מתלבטת בן עגלות ופתוחה לרעיונות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בן עגלות ופתוחה לרעיונות
    שירי פולק
    07/03/2021

שלום קובי . מתלבטת לקנות עגלה , חשוב לי מאור שתהיה קלה , נוחה לקיפול לתמרון ובעיקר לרדת מדרגות ולהתקפל בצורה נוחה ללא כמה שלבים. שני כיווני נסיעה בטיולון. אין הגבלה לגודל בגז. המליצו לי על הסייבק מילו ועל הספורטליין סיילו. פתוחה לעוד רעיונות . מה אתה אומר ? תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/03/2021

שלום שירי,

ראשית אני חייב לציין שאסור לרדת מדרגות עם עגלה. זה שוחק עד שובר את העגלה לאורך הזמן! בסופו של יום הרבה עושים זאת למרות הכל אך חובה לדעת את ההשלכות. ככל שהגלגלים יהיו יותר גדולים כך תישמר העגלה לאורך זמן.

לאור מה שרשמתי למעלה אני חושב שמצד אחד הסיילו עדיפה כי הגלגלים שלה יותר גדולים. אבל היא כבדה ב-4 קילו יותר מהמיילו. אני אישית פחות אוהב את המיילו. גם מכיוון שהגלגלים קטנים ויותר מכך, כשהמושב כאשר פונה לכיוון הנסיעה והוא במצב שוכב הוא חוצה את קו ידית האחיזה. זה לא נוח להורה להתנייד כך לדעתי וגם לא מאפשר לתלות תיק עגלה.

מעבר לסיילו אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שלדעתי יותר נוחה לניוד, הטייגר גם יותר קלה בקילו וחצי ולכן לדעתי משלבת באופן הכי טוב את נוחות הניוד, קיפול, משקל ונוחות לתינוק.

אם התקציב מאפשר אז אפשר גם לבדוק את בי 6 שיחסית יקרה אבל גם עונה טוב לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו