שלום וברכה, סיילו pl מספר שאלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה, סיילו pl מספר שאלות
    חיה
    07/03/2021

אשמח לחוות דעתך על עגלת סיילו pl.
    בעיקר על הנקודות הבאות:
    * איך היא מבחינת ניוד בתנאי דרך קשים (כגון לחצות כר דשא, שבילי כורכר וכדומה)
    * מדרגות
    * סל השכיבה - נראה קצת קטן עם מזרן לא נוח

בנוסף אשמח לשמוע על עגלות נוספות בתקציב דומה (עד 3,000 שח) שעומדות בתנאים הללו (תנאי דרך, מדרגות, קיפול קומפקטי )

ולסיום אשמח לשמוע מה דעתך על סלקל דונה? האם הוא באמת משתלם יותר מבחינה פרקטית מאשר סלקל עם מתאם לעגלה?

תודה רבה לך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/03/2021

שלום חיה,

ראשית, אני יותר ממליץ ללכת על דגם הXL ולא הPL בסיילו.
    מדובר בשני דגמים שטכנית הם זהים. הPL פשוט יותר מעוצבת (פס מתכת מסביב לאמבטיה ואותו דבר בגגון הטיולון) ובשל כך יותר יקרה אבל גם יותר כבדה במעט. לדעתי מיותר לשלם יותר על מוצר אשר יותר כבד רק בשל העיצוב. לשיקולכם.

לתנאי דרך קשים היא סבירה אבל ככל שהדרך תהיה יותר משובשת כך היעילות שלה תרד. הגלגלים שלה יחסית גדולים שזה טוב אבל הם עשויים מחומר יחסית פשוט וגם אין לה קפיצים לגלגלים הקדמיים (לאחוריים יש אך הם יחסית מוקשחים) אני חושב שהיא תעשה את העבודה באופן סביר.

לגבי מדרגות. לא מומלץ לעלות ולרדת מדרגות עם אף עגלה. בסוף זה שוחק עד שובר את העגלה. כאשר יש גלגל גדול יחסית השחיקה תהיה יותר איטית כך שלמטרה זו היא בסדר.

לגבי סל שכיבה. בסופו של יום מדובר בעגלה קומפקטית ויחסית קלה לכן זה המחיר. אם רוצים אמבטיה יותר גדולה ומרווחת צריך לעלות במשקל ולקחת עגלה יותר גדולה לאחר הקיפול. לגבי המזרן, ניתן לרכוש מזרן נוסף.

לגבי עגלות נוספות. אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר. היא יותר קלה בקילו וחצי. הגלגלים זהים בגודלם לסיילו אבל לדעתי הטייגר יותר נוחה לניוד, בעיקר בדרך משובשת בשל צמיגים יותר איכותיים וקפיצים גם לגלגלים הקדמיים. הקיפול זהה והיא טיפה יותר קטנה לאחר קיפול. אני משווק אותה ויש לי המון לקוחות שהצורך שלהם היה לתנאי דרך קשים וכולם מרוצים ממנה בשל כך. היא גם בתקציב.

לגבי דונה. זה שיקול שלכם. זה קצת יותר פרקטי מאשר לחבר מתאם לעגלה. מצד שני חובה לדעת:
    שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוק ואף עלולה לסכן את בריאותם. שהייה רצופה של מעל חצי שעה עלולה לפגוע בדרכי הנשימה. שהייה רצופה של 45 דק' עלולה לפגוע אורטופדית בתינוק. הזווית של הסלקלים אינה ישרה. ככל שמתאפשר תמיד יותר טוב להעביר לאמבטיה שם יותר בריא ונוח.
    מצד שני כהורה קרה לי לא מעט שהתינוקות נרדמו בנסיעה, היה לי סופר נוח לנייד אותם עם הסל קל (וכיסוי שלא יתעוררו מהשמש) עד למיטה והעברתי מבלי להעיר.
    טוב גם ליציאה קצרה. מניסיוני לאורך השנים מה שראתי שבסוף זה הופך להרגל רע של ההורים. זה קורה כיב בסוף זה סופר קל ונוח מאשר להוציא עגלה מתא המטען, לפתוח אותה, לחבר אמבטיה, לפתוח רצועות סל קל, להעביר את התינוק וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

חיה
    07/03/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו