כיסא בטיחות או בוסטר רצועות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות או בוסטר רצועות
    ענבל
    07/03/2021

שלום,
    יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים וילד בן 10 חודשים, הילדה יושבת בכיסא בטיחות קוסקו סנרה והקטן בסלקל, שניהם נמוכים ורזים.
    אנחנו מתלבטים האם כדאי לקנות כיסא בטיחות חדש לקטן והשגדולה תישאר בשלה או האם להעביר אותה בעוד כמה חודשים לבוסטר רצועות ושהקטן יעבור לכיסא שלה.
    בכל מקרה מחפשים כיסא זול ועם המלצות (כמו הקוסקו, שיש עכשיו במבצע טוב אז זה גם שיקול)
    אשמח להמלצתך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/03/2021

שלום ענבל,

אם אני לא טועה הסנרה נמכר ב-250 ש"ח כך שלדעתי זה בהחלט שיקול.
    זה שיקול מכיוון שהיא כן יכולה לעבור לבוסטר רצועות כעת. הכי מומלץ זה גרקו נאוטילוס סנאגלוק. הוא לא הכי זול ולא תמיד זמין במלאים.
    בסופו של יום גם אם תרכשו עוד סנרה ותשאלי אותי שוב בעוד שנה+ (הסנרה עד גיל 4 שנים/18 ק"ג) מה לרכוש עדיין הנאוטילוס תהיה ההמלצה שלי אלא אם יצא דגם חדיש, מתקדם יותר עם ציון יותר טוב שסביר שגם יהיה יקר יותר (די קשה לי להאמין שיהיה אחד כזה בקרוב).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה! ממשיכה לשאול

ענבל
    07/03/2021

בהחלט המחיר הוא שיקול רציני כאן..
    מאמינה שהיא תהיה בת 4 לפני 18 ק"ג.. היא תצטרך אז בכל מקרה בוסטר רצועות או שתוכל לעבור לבוסטר מסוג זול יותר? (בוסטר גב רגיל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/03/2021

שלום ענבל,

חוקית היא יכולה מגיל 3 שנים ומשקל של 15 ק"ג (צריך גם וגם) לעבור לבוסטר גב ללא רצועות. בטיחותית עדיף שהם יהיו בהתקן (בוטסטר גב או כיסא בטיחות) עם רצועות ככל שניתן לכן רשמתי שבכל מקרה עתידית אני גם אמליץ על בוסטר עם רצועות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו