מקטין לכיסא בטיחות לרכב וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מקטין לכיסא בטיחות לרכב וסלקל
    רעות
    15/03/2021

היי,

יש לי שתי שאלות:

1. רכשתי את כסאות הבטיחות מגיל 0 צ'יקו נקספיט זיפ ואני מרגישה שהבנות שלי קטנות בו מאוד, הראש שלהן קצת מיטלטל בנסיעה ומרגיש לי שאין להן מספיק תמיכה לצוואר ולכן הוא לא ישר ) נוטה קצת קדימה.
    האם ניתן לרכוש מקטין שייתן מענה לאזור הגב העליון, הצוואר והראש? אם כן - איזה והיכן?

2. לרכב השני אני רוצה לרכוש סלקלים לשנה הקרובה. האם סל קל בלי בסיס איזופיקס הוא פחות בטיחותי או רק מורכב יותר להתקנה ברכב?

תודה רבה!
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2021

שלום רעות,

1. יש תומכי גוף מלאים מהרגליים עד הראש. הם יועדו לסלקלים אך בהרבה מקרים רוכשים אותם גם למושבי בטיחות והם מתאימים.
    כמוכן יש רק תומכי ראש או תומכי ראש משולבים עם צווארון או רק צווארון.
    אני ממליץ על 2 מוצרים שאני משווק:
    או על תומך מלא של בנבת BENBAT BODY SUPPORT
    או תומך ראש וצוואר של בנבת. אם לא רוצים תמיכת גוף מלאה.
    Infant Head & Neck Support

היתרון במוצרי בנבת שיש חור בחלק האחורי של הראש למניעת היווצרות ראש שטוח. המוצרים פותחו בישראל תחת התייעצויות עם אורתופדיים ומומחי התפתחות (שמהם הגיע הרעיון של החור בחלק האחורי).

2. הבסיס אינו מוסיף לבטיחות. יש מקרים שהוא אפילו מוריד את דירוג הבטיחות. יחד עם זאת יש לבסיס יתרונות רבים כאשר החשוב בהם כן קשור איכשהו לבטיחות.
    למעשה אם נתקין סלקל בטיחותי ככל שיהיה ללא בסיס בצורה לא נכונה (יש עשרות דרכים לעשות זאת לא נכון) אז הסלקל לא שווה כלום. כאשר יש בסיס שהותקן פעם אחת באופן נכון כל שנשאר זה רק להקליק את הסלקל עליו.
    אם הסלקל מתוכנן להישאר קבוע ברכב אז הבסיס יהיה מיותר.
    חשוב לציין שדווקא הוספת בסיס תגרום לסלקל לקבל שיפוע לכיוון ישיבה. כלומר, ללא בסיס הזווית יותר נוחה לתינוקות, גם שווה לשקול זאת ע"פ עניין הנקסטפיט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רעות
    17/03/2021

שלום קובי,

תודה על תשובתך המפורטת.

לא הבנתי את המשפט האחרון שכתבת בסעיף השני.

בנוסף, אשמח לקבל ממך עוד פרטים על המקטינים שאתה משווק.

תודה,
    רעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/03/2021

שלום רעות,

כתבתי שאם רוכשים סלקל ומוסיפים לו בסיס, הסלקל מקבל שיפוע ישיבתי יותר. רשמת שלא נוח לבנות וזה בגלל השיפוע שלו, מה שיקרה לסלקל אם נוסיף לו בסיס לכן רשמתי שאם לא נוח בכיסאות, צריך לשקול אם להוסיף בסיס לסלקל במידה ורוכשים.

לגבי המקטנים:
    הבודי ספורט הוא כמו מזרן לאורך גוף התינוק עם כנפונים בצדדים ותמיכה לראש עם צווארון. זה בנוי לסלקל והרבה רוכשים אותם גם כאלו שרכשו סלקל שמגיע עם מקטין מקורי, פשוט הבודי ספורט הרבה יותר תומך לאורך כל הגוף.
    יש הרבה שגם רוכשים לכיסא בטיחות.

הנק/הד ספורט הוא למעשה כמו החלק של הראש/צוואר של הבודי ספורט. לדעתי הבודי ספורט הרבה יותר תומך אבל בכוונה רשמתי את הדגם השני כאופציה למקרה שהבודי ספורט לא יתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רעות
    24/03/2021

היי קובי,

אתה יודע להגיד מה מביניהם מתאים לכסא בטיחות צ'יקו נקספיט זיפ?
    כמו כן, איך רוכשים דרככך ומה העלויות (עבור newborn)

תודה,
    רעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/03/2021

שלום רעות,

לדעתי הבודי ספורט יותר מתאים אך כמו שרשמתי עדיף להתנסות בחנות. מאיזה אזור אתם? אולי אצליח לכוון לחנות קרובה.
    ניתן לרכוש דרך האתר שלנו: בייבי בוס מוצרי תינוקות אבל אני פחות ממליץ אם לא בודקים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו