עגלה וכיסא בטיחות לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה וכיסא בטיחות לתינוק ראשון
    שירה
    15/03/2021

היי,
    בשעה טובה תינוק ראשון. הלכתי לאיבוד עם כל ההמלצות באתרים. אשמח להכוונה יותר ממוקדת ומקצועית.
    טווח מחירים עגלה כוללת טיולון ואמבטיה - 3500
    טווח מחירים כיסא בטיחות - 1200
    אני דיי נמוכה וקטנה 1.53 כך שצריכה שיהיה לי נוח לתפעול. חשוב לי איכות ובטיחות ולכן גמישה גם במחירים, רק יודעת שלפעמים על שם משלמים יותר מאשר על איכות. אז אשמח להכוונה מהניסיון הרב שלך בנוגע ל-2 אלה.
    תודה ענקית על הזמן היקר שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2021

שלום שירה,

אכן יש מקרים שעל השם משלמים. לדעתי זה בא לידי ביטוי בעיקר בתחום העגלות. העגלה הכי מומלצת לדעתי (לצורך שלך) היא בייבי בוס בובקט 2. היא עולה סביב 2500 ש"ח. היתרונות:
    קלה מאוד, טיולון דו כיווני (דבר שאני לא הייתי מוותר עליו), נוחה לקיפול, ידית מתכווננת כך שאם ילך עם העגלה אדם גבוה יותר אפשר להתאים את הגובה אליו. זו עגלה שאני פיתחתי ולדעתי היא עולה על עגלות שעולות כפליים ממנה ביחס למה שהיא נותנת. יש כרגע מחסור עקב ביקוש גבוה, באמצע אפריל תחזור שוב למלאי.

לגבי כיסא, כאן זה קצת שונה מעגלות שכן למותגים יש ניסיון, יש להם מחקרים והם מחוברים ליצרני הרכב כך שיש הצדקה לעלות וזה לא רק למותג.
    יחד עם זאת עקב תחרות אפשר לרכוש בתקציב את הטופ הבטיחותי. לדעתי צ'יקו נקסטפיט הוא הטוב ביותר שיש מבחינת בטיחות (יחד עם ברייטקס קליקטייט שחורגים מהתקציב) ונוחות שאף כיסא לא משתווה לו. הוא הכי קרוב בנוחות/זווית שכיבה שלו לסלקל אבל עדיין סלקלים מעט יותר נוחים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    15/03/2021

ממש עזרת. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו