המלצה על טיולון קל משקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון קל משקל
    מיקה
    15/03/2021

היי קובי, אשמח לעצתך
    אני מחפשת טיולון לתינוקת בת כחצי שנה. חשוב לי שיהיה קל משקל (סובלת מבעיות גב) אך עם גלגלים גדולים ושתהיה בו שכיבה מלאה. רצוי גם שהקיפול יהיה כלפי פנים ולא כלפי חוץ (שהחלק הפנימי לא מתלכלך).
    ביבה טאי טאי ופג פרגו בוקלט לייט מתאימות לקריטריונים האלה, אשמח לשמוע את דעתך עליהן ואולי ישנן עגלות נוספות שתוכל להמליץ עליהן.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון קל משקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/03/2021

שלום מיקה,

ראשית אני ממליץ לרכוש טיולון מגיל שנה לפחות! יש מחקרים שמראים שמאוד חשוב להתפתחות התינוק להיות מול ההורה. בטיולונים התינוק פונה כלפי חוץ. כמוכן הדגמים שציינת הם יותר עגלות כלומר, יותר כבדים מה שיצריך בעתיד רכישה נוספת של טיולון לדעתי. יחד עם זאת אני חושב שהן מתאימות יותר לתינוק מגיל 6 חודשים ביחס לטיולונים קלילים יותר.

לצערי אין טיולונים דו כיווניים רבים בשוק. עכשיו סייבקס התחילו לשווק את איזי S פלוס 2 טוויסט שעונה מעולה לצורך שלך (גלגלים גדולים, קיפול פנימי) ויש לה מושב מסתובב. היא לא הכי פרקטית לקיפול ותפעול אבל אני נוטה להמליץ עליה בגלל המושב המסתובב.
    אופציה נוספת זה לרכוש טיולון של עגלה כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ אבל אז המחירים גבוהים עוד יותר ומשקל כבד יותר.

בין פג לביבה, הביבה שוכב יותר והגגון יותר גדול. הפג לדעתי מעט יותר איכותי בגלל שהוא מיוצר באיטליה. הניוד מעולה בשניהם אך לפג יש קפיצים יותר טובים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו