מזרנים לעגלת תאומים קוקו ביבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרנים לעגלת תאומים קוקו ביבה
    ענבר
    16/03/2021

שלום, אני צפויה ללדת תאומים בעוד כחודש. קנינו עגלת קוקו ביבה ואני מחפשת מזרנים נוחים לעגלה, שישבו טוב, לא יפריעו לקיפול וכמובן שיהיו נוחים לניו בורן.. אני רגילה לאמבטיות ככה שאין לי ניסיון בעניין המזרנים.. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרנים לעגלת תאומים

ענבר
    16/03/2021

מוסיפה גם שיהיה נוח לכבס/לא יתעוות בכביסה... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/03/2021

שלום ענבר,

יש ריפודיות שהן דקות. היתרון שהן כמעט ולא מורגשות על העגלה בקיפול, בגלל שהן דקות קל לכבס ללא עיוותים. מצד שני הן דקות ולא נותנות ערך מוסף של שיפור נוחות. הן משפרות רק את הנעימות של העגלה וחוסכות כביסות.
    מבחינת ריפודיות לדעתי של מיננה מעולות.

יש מזרנים, המזרנים יותר עבים כי יש בתוכם ספוג ולכן מעבר למה שריפודית מספקת הם גם נותנים ערך מוסף של נוחות. מצד שני בגלל העובי הם מנפחים את קיפול העגלה באיזה סנטימטר. הם הרבה יותר עדינים לכביסה בגלל הספוג הפנימי ולכן מומלץ יותר לשטוף ידנית.
    מבחינת מזרנים לדעתי הקומפיקוש הוא הטוב ביותר מכיוון שהספוג שלו זה ספוג זכיר שמשדרג משמעותית את הנוחות.

צריך לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו