עגלת סייבקס קרבון האם מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סייבקס קרבון האם מומלץ?
    שלי
    18/03/2021

עד עכשיו הייתי בטוחה שנקנה את הספורטליין XL אך הסייבקס די קרצה לנו ולכן אשמח לקבל חוות דעת על עגלת סייבקס קרבון.
    האם היא אכן נוחה לתפעול? האם התמורה למחיר הולמת? (3300 באילת)
    אשמח לקבל המלצות לעגלות קלילות ונוחות לתפעול, אך עם זאת איכותיות (ילד ראשון) באזור ה3000 ש"ח.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום שלי,

ראשית הסייבקס קרבון היא גרסא קלה יותר של סייבקס מיילו. הייתי חוסך כסף והולך על הדגם הרגיל שעולה 3200 (לא באילת ולפני הנחות כי הדגם לא ממש מצליח). ההבדל שהדגם הרגיל שוקל טיפה יותר 6.2 ק"ג לעומת 5.9 ק"ג. מעבר לזה אין יותר מדי הבדלים ואני לא מוצא הצדקה לשלם הרבה יותר על כמעט כלום.
    לגבי העגלה עצמה, לדעתי עגלה לא מוצלחת של סייבקס, לדעתי היא קלה מדי. נוחות הניוד סבירה בעיר אך ככל שהדרך יותר משובשת הנוחות יורדת. צריך להפעיל מאמץ כדי לעלות ולרדת מדרכות גבוהות כי אין לה ידית מתארכת. החיסרון הכי גדול לדעתי זה כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב אותו, אז המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, זה אומר שזה יפריע להורה בזמן הליכה ולא יהיה ניתן לתלות שום דבר על הידית.

עד 3000 ש"ח לדעתי הסיילו עדיפה על המיילו. הייתי בודק גם את בייבי בוס טייגר 2 ששוקל קילו וחצי פחות מהסיילו ו2 קילו וחצי יותר מהמיילו. מצד שני הטייגר הרבה יותר נוחה לניוד, עוד יותר נוחה לניוד בדרך משובשת, יותר נוחה לעליה וירידה ממדרכות. לדעתי גם יותר יציבה הכל בזכות גלגלים יותר גדולים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו