כסא בטיחות לגיל שנה וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לגיל שנה וחצי
    תהילה
    19/03/2021

שלום קובי,
    הגיע הזמן לקנות כסא בטיחות לתינוקת ואני רואה טווח עצום של מחירים לכסאות בטיחות. אני רואה שאתה ממליץ על כסאות שנושקים ל1000 שח. מה הייתרון הגדול שלהם על אלו שעולים 300 ו500? האם בחירה בזולים היא גרועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לגיל שנה וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום תהילה,

היתרון שלהם זה בטיחות, המטרה שלשמה הם יוצרו.
    היות והם משרתים להמון שנים (5-6 שנים) אם מפרקים את העלות לשימוש פר יום הרי שהעגלות היא הגיונית.
    יש דגמים טובים עד 500 ש"ח כמו קוסקו סנרה שהם ברמת בטיחות גבוהה אך לא ברמה של הדגמים מעל 1000 ש"ח.
    אפשר ללכת על אוונפלו סימפוני שבמבצעים עולה טיפה מעל 500 ש"ח אך הוא ברמת בטיחות גבוהה וגם יודע להפוך בעתיד לבוסטר ולכן יכול לחסוך קניית בוסטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך השאלה

תהילה
    19/03/2021

תודה על התשובה
    יש לנו בוסטר לגיל הבא,
    אם אני חושבת רק על השנתיים שלוש הבאות, האם כדאי להשקיע בציקו נקסטפיט או היית ממליץ לי על דגם אחר? אפשר גם בין 500-1000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם, כמה רחב הצ'יקו נקסטפיט?

תהילה
    19/03/2021

כשחושבים על אחים שצריכים להיכנס יחד ברכב

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/03/2021

שלום תהילה,

הכי מומלץ זה צ'יקו. שוב, זה אם אין עניין תקציבי.
    עד 1000 ש"ח אני הכי ממליץ על גרקו מיי סייז.
    אפשר לשקול את גרקו סלים פיט, בטיחותית הוא ברמה גבוהה אך לא ברמות של צ'יקו כאשר היתרון הגדול שלו זה הרוחב, הוא די צר ומאפשר לשלב ברכב עוד 2 מושבי בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו