ממליצה מאוד על עגלת אוונפלו דגם נובו .

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ממליצה מאוד על עגלת אוונפלו דגם נובו .
    ר.ח
    22/03/2021

לאחר שימוש של שנה בעגלת אוונפלו דגם נואבו כולל כל החלקים . אמבטיה טיולון וסלקל .
    פשוט עגלה מושלמת !!!
    יפה וקלה לתפעול .. והמחיר גם שווה כל שקל

בקיצר ממליצה למי שמתלבט על הדגם הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/03/2021

שלום ר.ח,

זה לא פורום המלצות אלא פורום שאלות. מאחר ולא ניתן לאמת את זהותך כל פרסום כזה מבחינתי הוא פרסום סמוי ויש כאלו לא מעט כאן.
    לדעתי עגלה לא מוצלחת אבל למי שבתקציב נמוך מאוד יתכן ותתאים לו. הסלקל מאוד פשוט ויש בטיחותיים ממנו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

ר.ח.
    22/03/2021

לי העגלה היתה מצויינת .והסלקל דומה לסייבקס ללא התושבת .. אני יכולה להזדהות בפרטי . יש גם את המייל שלי. אני פרסמתי כי בעבר ראיתי שאין הרבה מידע עליה ונסיון איתה בארץ.
    והמטרה שלי כן לעזור בחוות דעת שלי כלקוחה. אבל זה בסדר לא חייב !
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/03/2021

שלום ר.ח,

כמו שרשמתי זה פורום שאלות. לכל אחד צרכים ותקציב שונים לכן משהו שטוב לך לא בטוח שיהיה טוב לאחרים.
    לגבי הסלקל עם כל הכבוד שהוא "כמו סייבקס" ומתחבר לעגלות שונות בטיחותית אין הוכחות שהוא כמו סייבקס ולכן סלקל כזה לדעתי אינו מומלץ.
    לגבי העגלה, כמו שרשמתי היא זולה מאוד, זה בערך היתרון המרכזי שלה. עגלות שעולות ממש טיפה יותר ממנה נותנות הרבה יותר ממנה לכן זו לא עגלה שאני אישית ממליץ עליה.
    חג שמח

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו