מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין מיוס 2 לבין בוגבו בי 5ק22/03/2021
שלום,
אני מתלבטת בין מיוס 2 של סייבקס לבין בוגבו בי 5. בהתחלה גם שקלתי את הספורט ליין והבייבי בוס אבל הם היו לי די כבדים.
אם שמים את השיקול הכספי בצד.
מה מומלץ יותר? מבחינת נוחות, התניידות, משקל, קיפול ופתיחה ביד אחת ויתרונות וחסרונות של אחד לעומת השני.
כמו כן, האם ניתן לפרק ולכבס את הבדים?
אשמח למענה ותודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/03/2021שלום,
הבייבי בוס דווקא יותר קלה מהבוגבו ושוקלת כמו המיוס (הכוונה לטייגר), הבובקט עוד יותר קלה מהטייגר או המיוס.
הדרך לבדוק משקל עגלה זה לקפל יחד עם הטיולון, להשכיב על הרצפה ולהרים ב2 ידיים מהקצוות.
לגבי בי או מיוס, אני אישית יותר אוהב את הבי.
היא יותר נוח לניוד, יותר נוחה לעליה וירידה ממדרכות, המושב שלה יצוק מפלסטיק כאשר במיוס הוא עשוי מרשת.
לבי אין מעקה או אמבטיה מאווררות (דברים ששופרו בבי 6).
מבחינת כביסה בבי הכל יורד, במיוס הרוב המוחלט יורד.
הבי מתקפלת עם המושב לשני הכיוונים, במיוס רק כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר הקיפול המיוס עומדת הבי נופל לרצפה (שופר ב6). הבי תאורטית מתקפלת ב2 ידיים אך ניתן גם ביד אחת עם קצת תרגול.
הפתיחה טיפה מסורבלת בשתיהן כל אחת בדרכה שלה, סה"כ דורש תרגול קל וזה די פשוט בסוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ק22/03/2021תודה רבה על התגובה המהירה.
שאלה נוספת, האם צריך לקנות כיסוי או מזרן לעגלה ולטיולון?
והאם ניתן לקפל את האמבטיה באחסון (בסיום השימוש)?
ממה שאני מבינה ממך אתה יותר ממליץ על הבוגבו בי. אז אם כבר בוגבו עדיף לקנות את הבוגבו בי 6 המשופרת?
היא גם מתאימה יותר לעיר או ששורדות גם דרכים מאתגרות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/03/2021שלום,
בכל עגלה אני ממליץ לרכוש סדין לעגלה או לצפות את המזרן עם חיתול בד. באף עגלה אין לכך חובה אבל זה: א. יותר נעים לתינוקות כי הכיסויים מכותנה והעגלות מפוליאסטר. ב. הרבה יותר קל לניקוי מכיוון שקל לשלוף ולכבס את הכיסוי מאשר להוציא את בד האמבטיה.
גם בבי וגם במיוס ניתן לקפל את האמבטיות לאחסון בגמר השימוש.
לגבי המלצה, בסוף זו החלטה שלכם אני רק מציין את היתרונות והחסרונות. אני אישית, אם הייתי צריך לבחור הייתי בוחר בבוגבו (אם בייבי בוס מחוץ לתמונה) זה נכון אבל עדיין, ממליץ להתנסות בחנות עם כל אחת.
ברור שאם התקציב מאפשר עדיף בי 6 אבל זה יותר מ-1000 ש"ח יותר. יש בה הרבה שיפורים לשיקולכם אם הם שווים את ההפרש.
הבי 6 עם גלגלים יותר גדולים, אין בעיה בעיר לא עם ה-5 ולא עם 6. ככל שהדרך תהיה יותר משובשת אז ה-6 תהיה עדיפה.
לגבי דרכים מאתגרות יותר, הנוחות תרד ככל שהדרך יותר מאתגרת, מדובר בעגלה עירונית שתהיה סבירה בפארקים אבל מעבר תתקשה. לדרך מאתגרת צריך גלגלים גדולים.
אפשר לעשות מבחן ניוד בחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בעגלה ולטייל בחנות ומחוצה לה, זה יתן מדד לנוחות הניוד בסביבה עירונית אבל לא בדרך מאתגרת. יכול להיות שזה יספק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)