תלת אופן, מומלץ? וכיסא אוכל כתר..?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תלת אופן, מומלץ? וכיסא אוכל כתר..?
    שלומית גבע
    28/03/2021

האם התלת אופן הוא הוצאה כדאית? האם הוא יכול להחליף את בטיולון? עד כמה הוא נוח תקיפות, לישיבה, לשכיבה, להיגוי? אשמח לסדר והבנה.
    יש לנו את סלסה וכרגע אנחנו עם הטיולון (בת חמישה חודשים). האם להמתין לגיל שנה ולרכוש טיולון, האם התלת אופן יכול להחליפו? מחיר תלת אופן היום זה של טיולון. בנוסף, תלת אופן מומלץ?

דבר נוסף שכבר שאלתי בעבר- כיסא אוכל.. הלחיצו אותי לגבי ניקיון הכיסא ושני לפני שאני רוכשת את אניס אני בודקת אולי כדאי להתחיל מטרמפולינה ולמסור לכיסא פשוט ללא ריפוד? כמו בייבי סייף. בנוסף, יש את הכיסא החדש של כתר שנראה נהדר גם הוא (הופך לבוסטר). חשוב לי שיהיה נוח לניקוי, נוח לבת שלי, מעמד לרגליים, מספיק רחב מצד אחד אך מנגד, לא רחב מידי.

תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/03/2021

שלום שלומית,

לגבי התלת אופן, הוא סוג של מחליף טיולון אך לא ב-100% כלומר, בסופו של דבר קונים גם וגם אז לדעתי, לא לקחת בחשבון שזה מחליף טיולון.
    לגבי תלתי אופן, אם קונים לפני שנה אז יש כיום הרבה דגמים עם מושב מסתובב. לדעתי הסמארטרייק STR7 הוא המומלץ ביותר.
    לגבי טיולון, ההמלצה שלי תמיד לחכות לגיל שנה מכיוון שאין הרבה טיולונים דו כיווניים.

לגבי כיסא אוכן. הכתר לדעתי פחות מוצלח. גם יקר מאוד וגם לא מתקפל. כמוכן בוסטר עולה גרושים בטח שבתקופות כמו עכשיו.
    באניס מעבר להתקפלות יש מצבי גובה שזה מאוד נוח וגם שכיבה להאכלה מבקבוק (אז אין צורך גם בטרמפולינה).

לגבי נקיון, סה"כ זה מסורבל ולא הכי נעים אבל גם לא נוראי. דווקא הדגם הישן של כתר שלדעתי כבר לא נמכר הכי אידאלי מהבחינה הזו, היה אפשר פשוט לשים אותו באמבטיה או עם צינור ולשטוף מכיוון שכולו היה עשוי פלסטיק ללא מתכת בכלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה נוספת..

שלומית גבע
    29/03/2021

בגדול, היא בהנקה מלאה ולכן כרגע אין צורך בבקבוק כלל וכנראה גם לא יהיה ולכן השכיבה לא תשמש למטרה זו בעתיד. האם עדין לדבוק בטניס או ללכת על כיסא סטיל בייבי סייף (איקאה למינהם אבל עם מגש לרגליים).

לגבי כתר הישן, מסכימה ולא מוצאת כזה. קיוויתי שהחדש מחליף את הישן לטובה אך נראה שזה לא כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/03/2021

שלום שולמית,

בגדול לאניס יש מלבד השכיבה את היתרון של המצבי גובה, לי אישית היה מאוד נוח לדוגמא אם הייתי מאכיל על ספה בסלון הייתי מכוון לגובה נוח לי. שמאכילים בשולחן שמים גובה אחר וכו'.
    בנוסף יש את עניין הקיפול שזה מאוד נוח שאפשר לקפל ולשים בצד.
    מצד שני כיסאות סטייל איקאה יותר נוחים לניקוי, יותר קלים במשקל שרוצים לנייד ממקום למקום וכו'.
    אז אלו השיקולים ותלוי בכם מה נכון לכם יותר.
    בכנות, היו לי 2: 1 סטייל האניס ובגיל גדול יותר אחד סטייל איקאה. כמו שרשמתי למעלה לכל אחד היו את היתרונות שלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו