עגלה מומלצת - משקל, קלות קיפול ויציבות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מומלצת - משקל, קלות קיפול ויציבות
    הדר
    28/03/2021

שלום רב,
    אני רוצה להחליף את העגלה שיש לי כרגע בגלל המשקל שלה. אני סובלת מבעיות גב ומעוניינת בעגלה קלה מבחינת משקל וקיפול ויציבה המאםשרת תליית תיקים על העגלה (הבן שלי בן 8 חודשים).
    חשבתי על 5 דגמים:
    1. Baby Jogger City Tour LUX
    2. Biba Tay Tay
    3. Baby Safe Twist Plus
    4. cybex easy s twist 2
    5. Sport Line Vyper
    איזה דגם לדעתך יענה לי על הדרישות של משקל קל, קלה לקיפול ובעיקר יציבה מבחינת נשיאת משקל ע"ג הידית?
    תודה מראש וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/03/2021

שלום הדר,

ראשית חשוב מאוד להבין, משקל כבד על הידית צריך להיות מאוזן עם עגלה כבדה, ככל שנרד במשקל כך יש להוריד את משקל התיק.
    שנית, לפי מחקים אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני עד גיל שנה לפחות (רצוי יותר) ולכן, צריך לעשות שיקול אם רוכשים עכשיו עגלה/טיולון או מושכים עוד 4 חודשים עם העגלה?

לגבי הדגמים שציינת:
    1. הטיולון דו כיווני כך שזה מצוין. יכולת הניוד לא טובה ומדובר בעיקר בעגלה שתתאים לעיר, בדרך מאתגרת יהיה קשה מאוד להתנייד איתה לדעתי. הקיפול והפתיחה מעט מסורבלים לדעתי.

2. לדעתי טיולון מעולה אך המושב חד כיווני.

3. דגם פחות מוצלח לדעתי, הטיולון חד כיווני ויש רבים וטובים יותר לדעתי.

4. המושב דו כיווני לכן זה מצוין. הניוד בדגם הS יותר מוצלח מהג'וגר (לשים לב לS כי יש דגם בסיסי יותר). הקיפול די מסובל לדעתי. גם הידית שלא מתארכת מהווה חיסרון קל מכיוון שבשכיבה (כשהמושב פונה לכיוון הנסיעה) המושב חוצה את קו הידית ולא מאפשר לתלות תיק (וזה גם פחות נוחה להורה, בעיקר אם הוא גבוה).

5. כמו ביבה טאיטאי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו