כיסא בטיחות- צ'יקו או גרקו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות- צ'יקו או גרקו
    ניצן
    01/04/2021

שלום! מתלבטת בין כיסא בטיחות של צ'יקו הנקספיט זיפ לבין הגרקו פוראבר הטרו שילד (מה גם שבגרקו לא מאוד הבנתי את ההבדל בין הדגמים השונים). אשמח לייעוץ בנושא, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות- צ'יקו או גרקו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום ניצן,

כדי שאוכל לענות אני צריך להבין 2 דברים:
    1. לאיזה גיל הכיסא?
    2. לגבי גרקו יש להם המון דגמים, האם הכוונה להבדלים בין דגמי הפוראבר או בכללי בין דגמי גרקו?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר!

ניצן
    02/04/2021

הכוונה ממש מגיל לידה.
    ההתלבטות שלי בין אחד מדגמי הפוראבר שבינהם לא מאוד הבנתי את ההבדל לבין הצ'יקו נקספיט זיפ, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום ניצן,

מגיל לידה ההמלצה שלי על צ'יקו מכיוון שלדעתי ומניסיוני יש לו את זווית השכיבה והממדים הפנימיים הכי נוחים לתינוק בן יומו. לדעתי הוא הכי קרוב שיש לסלקל מבחינת הזווית והנוחות.
    מבחינת פוראבר מדובר בדגמים זהים מבחינת הנוחות יש פוראבר ופוראבר טרושילד כאשר בטרושילד יש הגנות צד נוספות ולכן הוא עדיף מבין השניים לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאוד

ניצן
    04/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו