התלבטות בין שני כסאות בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני כסאות בטיחות
    לימור
    02/04/2021

שלום קובי! לאחר שכנינו טיולון בהמלצתך אני פונה לעצתך שוב :)
    אנחנו מתלבטים בין שני כיסאות בטיחות לבת שלנו, בת 8 חודשים (כיום היא סביב ה-7-8 ק"ג). ההתלבטות היא בין פוראבר של גרקו ובין ברייטאקס קליקטייט. מאוד נשמח לעצתך! תודה רבה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום לימור,

בטיחותית שניהם ברמה הכי גבוהה שיש.
    היתרון של גרקו: בעתיד ניתן להפוך אותו לבוסטר, לדעתי יתרון מיותר כי הרוב המוחלט ירכוש בוסטר בנפרד בכל מקרה.
    היתרון של ברייטקס, ההתקנה יותר קלה בזכות פטנט הקליקטייט, זה משמועתי אם מתכננים להעביר בין רכבים או יודעים שמדי פעם יהיה צורך בפירוק הכיסא והרכבה מחדש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! ושאלה נוספת -

לימור
    02/04/2021

אני רואה שיש גם קליק טייט בוליווארד שכתבת שהוא טיפה יותר בטיחותי מהמרתון. אם אחליט על הבוליווארד, יש דגם ספציפי שכדאי? אני רואה שם כל מיני תוספים, לניקיון, לזיעה.. צריך את זה בכלל? או את הבסיסי ביותר?
    שוב מודה לך מאוד מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום לימור,

ההבדלים הם בסוגי הבד, בטיחותית גם הזול ביותר מבינם זהה ליקר ביותר. לדעתי לא משמעותי עניין הזעה או קלות הניקיון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו