רכישת טיולון לגיל שנה וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת טיולון לגיל שנה וחצי
    נעמה
    02/04/2021

היי, אשמח מאוד לעזרה. מחפשת טיולון לילד בן שנה וחצי. חשוב לי שיתקפל יחסית קטן (תא מטען קטן), שתהיה לו הגנה כלשהי בצדדים כי הבן שלי עם קושי בויסות טונוס שרירים והרבה פעמים "נוזל" לצדדים, בגלל זה צריכה גם שיהיה לעגלה פגוש מקדימה. בנוסף אשמח מאוד אם תהיה אפשרות לישיבה כמה שיותר זקופה (לא משנה לי אם על ידי לחצן או שרוך). המון המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2021

שלום נעמה,

אני ממליץ דבר ראשון בכל מקרה לעשות בדיקה פיזית בחנות, להושיב את הילד ולטייל בחנות כמה דקות להבין אם הבחירה טובה.

ככל שידוע לי לטיולונים אין יותר מדי הגנות בצדדים. אפשר לרכוש מזרן עגלה שנקרא מזרן כנפיים ואז הוא מספק מעין כריות צד וגם מעט משפר את זווית הישיבה.

הייתי ממליץ לבדוק את סילבר קרוס ווינג או ווינג 2 (שעבר מקצה שיפורים קל). גם איזי ווקר XS שמקביל לווינג.
    אפשר לבדוק גם את אינפנטי מון.

כולם כוללים מעקה, בעלי קיפול די קטן ונוח. זווית ישיבה טובה, כמו שרשמתי הגנה בצדדים כמעט ואין. האינפנטי משנה מצבים עם לחצן כל השאר עם שרוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו