המלצה על עגלה מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה מגיל לידה
    מיטל לוי
    05/04/2021

הנטיה שלי היא בייביבוס בובקט אבל כרגע אין לי היכן לרכוש ולראות בעיניים ממש..
    אשמח לדעת על איזו עגלה אתה ממליץ שתהיה דומה לה בקריטריונים:
    קלה לקיפול
    גב יצוק
    יכולת ניוד סבירה

האמבטיה לא חשובה לי כל כך, משתמשת בה פרק זמן קצר מאוד ולכן גם טיולון שמתאים מגיל אפס זה מתאים לי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2021

שלום מיטל,

עניתי לך בפייסבוק אבל לטובת הכלל. הבובקט כרגע מאוד מבוקשת ואנחנו לא עומדים בביקוש. הכפלנו כמויות וגם זה לא מספיק. הפקקים בנמלים והקורונה עדיין יוצרים עיכובים במשלוחים רבים.

כמוכן בקרוב מאוד תגיע עגלה חדשה שיצרנו לרשת בייבי סטאר, היא משלבת עיצובים של הטייגר והבובקט וכמובן עם האמבטיה והטיולון של הבובקט ולכן מספקת את כל היתרונות והיא תימכר בפריסה ארצית כולל באילת (הבובקט או הטייגר לא נמכרות באילת). אני מעריך שגם היא תימכר בקצב די מהיר.

אם לא בייבי בוס האופציות הן יותר יקרות: מאמאס אנד פאפאס סטראדה ששוקלת 2 ק"ג יותר מהבובקט ועולה 1000 ש"ח +(במחיר של הבייבי בוס יש את ארמדילו פליפ XT 3 אבל היא הרבה יותר כבדה מהבובקט כ-3.5 ק"ג יותר).
    כמוכן יש את בוגבו בי 5 או 6, גם כאן מדובר בעגלות יותר יקרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו