עגלה איכותית בזול מחול או עגלה סטנדרטית בארץ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה איכותית בזול מחול או עגלה סטנדרטית בארץ
    נאוה
    06/04/2021

שלום רב!

אנחנו רוצים לקנות עגלה לילד ראשון, מחפשים משהו איכותי, קומפקטי, אבל התקציב שלנו לא גדול (3500 מקסימום).

יש לנו אופציה להביא מחול עגלת bugaboo b6 או סייבקס מיוס במחיר הזה, אבל לפי מה שהבנו לא תיהיה אפשרות לממש אחריות במקרה של תקלה.

או לקנות בארץ, מתלבטים בין איזיווקר לספורט ליין.

מה היית ממליץ לנו לעשות?

אולי יש לך המלצה על עגלה אחרת שניתן להביא מצרפת?.

תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/04/2021

שלום נאווה,

לגבי הבאת עגלה מחו"ל, יש לקחת בחשבון שמדובר אמנם בחברות בינלאומיות אך אני לא בטוח שתהיה אחריות בינלאומית במקרה של תקלות. לכן אני ממליץ להתקשר ליבואנים טרם הרכישה לברר אם בכלל תהיה ואם כן באילו תנאים, מניסיוני זה מאוד חשוב כי אם תהיה לכם עגלה תקולה ללא אפשרות תיקון אז ההשקעה טרד לטמיון.
    בנוסף, אם המוצר ישלח בדואר אז יש להוסיף מיסים לסכומים. טכנית גם בהבאה פיזית לארץ אבל הרבה פשוט עוברים במכס עם עגלה פתוחה ונכנסים מבלי לשלם.
    בנוסף אני לא ממליץ לרכוש עגלות שלא ניתן לבדוק בארץ. חשוב לבדוק טרם הרכישה שהעגלה מתאימה לצרכים שלכם.

לגבי בי או סייבקס, אני אישית יותר ממליץ על הבי, גם כי יש לה ידית טלסקופית וגם בגלל מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה וזווית ישיבה טובים יותר.

העגלות "הסטנדרטיות" כיום צמצמו פערים אל מול המותגים ולדעתי לא נופלות מהן. כמובן שלכל עגלה יש יתרונות וחסרונות ולכן צריך להתמקד על 2-3 דגמים ואז אוכל לתת יתרונות וחסרונות.
    בין איזי ווקר לספורטליין, הווקר יותר קלה וקומפקטית. הספורטליין יותר נוחה בניוד, בעיקר ככל שהדרך יותר משובשת.
    בארץ אני ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלדעתי מציעות יותר יתרונות מכל עגלה אחרת גם מול בוגבו או מיוס והן נמכרות סביב המחירים של איזי ווקר או ספורטליין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו