המלצה על עגלת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלת תינוק
    משכית
    07/04/2021

ראיתי שתי עגלות BEE6 של בוגבו וMIOS2 של סייבקס. הסייבקס יותר נוחה מבחינת הקיפול שלה מהבי 6 בצורה משמעותית. ולכן אני יותר נוטה לבחור בה. האם זו עגלה טובה? האם יש עגלות נוספות מומלצות שכדאי לקחת בחשבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/04/2021

שלום משכית,

רצוי לציין דרישות מהמוצר. ביקשת המלצה לעגלת תינוק, לדעתי 2 העגלות הנ"ל הן עגלות הורה יותר מעגלות תינוק. מה זה אומר? עגלה נוחה להורה וכשעושים כזו עגלה מתפשרים על דברים אחרים הקשורים לנוחות התינוק כמו מושב או אמבטיה קטנים יותר, גלגלים קטנים וכו'.
    מבין ה-2 לדעתי הבוגבו עדיפה מכיוון שהיא יותר נוחה לניוד, יותר נוחה לעליה וירידה ממדרכות גבוהות. אני תמיד ממליץ לשים בכל עגלה משקל של 12 ק"ג (משקל ממוצע של תינוק בן שנה וזה מבלי לדבר על תיק, קניות ודברים בסל שיוסיפו עוד משקל) ואז לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה ולעלות מדרגה גבוהה. ללא משקל כל העגלות ירגישו אותו דבר.
    מבחנית הקיפול, בסוף הכל עניין של תרגול. לדעתי הבי די נוחה. כמוכן אם הטיולון פונה לכיוון שלכם, את המיוס לא תוכלו לקפל עם הטיולון ותאלצו לנתקו או להפוך כיוון לכיוון הנסיעה, הבי מתפלת עם המושב לשני הכיוונים.
    אני גם חושב שהמושב של הבי מספק תמיכה יותר טובה לגב, זווית ישיבה זקופה יותר מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק ולא עשוי מרשת כמו במיוס. לדעתי (גם התייעצות עם אורטופד) זה גם יוצר פיזור לחצים יותר טוב בגב. מצד שני בשל כך הבי טיפה יותר כבדה לשלדה + טיולון.

עגלות דומות יש הרבה בסגמנט אבל הן לא נחשבות "פרימיום" או מותגי על בתחום העגלות. הן כמובן זולות יותר לפעמים באופן משמעותי. לדעתי הן לא נופולות באיכות (אפילו בתחומים מסויימים מתעלות על העגלות היקרות יותר) אם זה רלוונטי אני ממליץ לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סטארדה ובייבי בוס טייגר/בובקט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו