מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ישיבה לא יציבה בטיולון- תינוק לא יושב זקוףלי08/04/2021
קניתי טיולון איזיווקר Xs , אני מאוד מרוצה, מאוד קלילה וניידת. הבעיה שהתינוק מחליק כזה במושב. זה הראה שהתינוק לא יושב זקוף כמו בטיולון של העגלה המלאה (היה לנו מאמאס אנד פאפאס xt2 ). כאילו בטיולון החדש הוא בישיבת איטריה כזאת. מוכר? יש פתרון? אולי אפשר לקנות איזה מזרן או משהו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/04/2021שלום לי,
בXT2 יש גב יצוק מפלסטיק ושינוי מצבים עם לחצן ולכן הזווית ישיבה והתמיכה יותר טובים.
השאלה אם הראש נוטה לצד או שהתינוק מחליק עם הטוסיק טיפה למטה ואז נראה מקופל קצת (זה מה שהבנתי מהאיטריה)?
מזרן עבה כן יכול לשפר את המצב אך לא פלאים. רצוי לשים את המזרן בטיולון, להושיב את התינוק ולבדוק כמה דקות אם זה משפר במשהו. כמכן לנסות למתוח את הרצועה עד המקסימום שהמושב יהיה כמה שפחות בשיפוע לאחור.
אם הראש נופל לצד אז יש מזרן כנפיים שיש לו כמו כריות בצד שמונעות מהגוף להחליק לצדדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לי09/04/2021כן, הכוונה שהילד מחליק למטה בעגלה. איזה ואיפה אפשר לקנות מזרן לטיולון? יש טיולונים אחרים שאין את התופעה הזו, שהם עדין קלים ומשמשים בעגלה שניה?
התינוק בן 1.3 ואני בהריון. אני צריכה משהו קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/04/2021שלום לי,
אפשר לבדוק את מזרן קומפיקוש שהוא עבה, אולי הוא יעזור, אני חייב לציין שאני לא בטוח ולכן ממליץ לבדוק לפני רכישה אם יתנו בחנות (שאני גם קצת בספק).
לגבי התופעה, זה יחסית נדיר אבל בשנים האחרונות עם המעבר לשימוש בשינוי מצבים עם שרוך זה נעשה נפוץ יותר.
עדיף כמובן לפני שרצים לרכוש טיולון יקר לראות אם אפשר למצוא פתרון למה שיש.
אם לא אז לבדוק טיולונים שהגב שלהם מגיע למצב ישר, בדרך כלל אלו טיולונים עם לחצן מצבים בגב, טיולון כמו אינפנטי מון לדוגמא. יש לקחת בחשבון שהם יותר כבדים מהאיזי ווקר אך עדיין נחשבים די קלים. כמובן שגם כאן, מומלץ טרם הרכישה להושיב את התינוק כמה דקות בטיולון ולטייל בחנות לראות שזה נוח לאורך זמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותח אתה
לי13/04/2021תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)