טיולון נשכב לגיל 1.9

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון נשכב לגיל 1.9
    נועה
    10/04/2021

שלום קובי,
    השתמשנו בבוגבו בי 5 המצוינת אך בגיל שנה עברנו לתלת אופן ברחבי הקיבוץ שלנו וכשיוצאים משתמשים בטיולון קליל מאוד שלא נשכב. כעת בן 1.9. אני רוצה למכור את הבוגבו אך מעוניינת להשאיר אופציה להשכיב במקרה שאנחנו בחוץ (פיקניק או הופעה למשל). מה דעתך? להדאיר את הבוגבו? לקנות טיולון קל שכן נשכב ואם כן איזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון נשכב לגיל 1.9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/04/2021

שלום נועה,

משיחות שלי עם הרבה הורים בנושא הזה, ההמלצה שלי להשאיר את הבוגבו. הרבה הורים שרכשו טיולונים מכל מיני סוגים תמיד מציינים בפניי שהתינוקות לא מצליחים להירדם בטיולונים, זה בעיקר בגלל הצרות שלהם, גם אחרי שהם נרדמים כל תזוזה שלהם יכולה להעיר אותם בגלל הצפיפות.
    אני זוכר גם באופן אישי שהיינו במיון וניסתי להרדים תינוקת בטיולון של מקלארן שהוא נדיב ברוחב שלו היא כל פעם נרדמה והתעוררה עד שבסוף נסעתי להביא את עגלת התינוק שלה שהייתה יותר מרווחת ובזה הסתיים הסיפור.
    כמוכן בוגבו תמיד מבוקשות כיד 2 וקל למכור אותן לכן אפשר להמתין לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו