מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הריון ראשון איזו עגלה מומלצת??רות13/04/2021
היי קובי
הריון ראשון ואני לא יודעת באיזו עגלה לבחור מרוב עצים לא רואה את היער
מחפשת עגלה בין 2000-3000 שח, מה אתה ממליץ? מה היית קונה לילד שלך בתקציב הזה? יש גם לפעמים ב עודפים עגלות יקרות יותר במחירים כפי שציינתי, אך מבחינת נוחות כולם מדברים על הספורטליין אבל הטיולון שם לא נראה לי... אולי משהו מאסיבי יותר? כמובן שמחפשת עגלה קלה ולא מאסיבית מידי כדי שלא יהיה לי כבד, שמתקפלת בקלות ולא מסתבכים איתה ואני ובעלי גבוהים מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/04/2021שלום רות,
אין עגלה מושלמת, גם אם יש תקציב בלתי מוגבל גם בעגלות שעולות פי 2-3 מהתקציב לא נקבל הכל.
צריך לעשות סינונים ולהחליט אם אילו חסרונות נחיה בשלום.
עד 3000 ש"ח כמובן שאמליץ על עגלות בייבי בוס שאני פיתחתי. זה נשמע פחות אמין שאני ממליץ על מוצר שאני משווק אבל בכל זאת, שאלת מה הייתי בוחר ואין לי ספק שזו הייתה אופציה מובילה. כל הפיתוח שלה נע סביב מטרה אחת, לעשות עגלה בלי חסרונות עד כמה שניתן. שולבו בה המון דרישות שעלו וצצו כאן לאורך השנים.
לדעתי בהשוואה לספורטליין שכלכך פופולארית מקבלים הרבה יותר ודי באותו המחיר. יש 2 דגמים בובקט או טייגר.
מבחינת משקל הבובקט שוקלת 8.2 ק"ג והטייגר 8.8 ק"ג (הטייגר עם גלגלים יותר גדולים ולכן מעט כבדה יותר אך יותר גבוהה בטיפה).
הספורטליין XL לדוגמא 10.2 ק"ג. מבחינת הניוד, הגלגלים בבייבי בוס עשויים מחומר איכותי יותר וגם יש קפיצים ברמה גבוהה יותר ולכן, יש בה את יכולת הניוד הכי טובה שיש לתקציב (ולדעתי גם אם נשווה לעגלות יקרות יותר). יש ידית טלסקופית כמו בסיילו אך בבייבי בוס היא מתארכת יותר שזה מעולה לגבוהים.
ציינת את המושב בספורטליין ולדעתי בצדק, אחת מנק' החולשה בספורטליין לדעתי זה המושב, בבייבי בוס המושב יצוק מפלסטיק ולכן לדעתי מספק את התמיכה הכי טובה כמו זווית הישיבה הכי זקופה (טענה שעולה כאן לא מעט היא שמושבים לא מגיעים למצב זקוף וזה פחות נוח לתינוקות). מדובר במושב מאוד מרווח ואחד הארוכים שיש כך שאם התינוק יהיה גבוהה היא תהיה נוחה ולא צפופה או קצרה מדי.
הקיפול נעשה ביד אחת, בקלות עם הטיולון לשני הכיוונים. מבחינת גודל היא נכנס ללא בעיה לכל רכב. לרוב המוחלט של הרכבים גם נכנסת עם האמבטיה לתא המטען.
כמוכן 100% מהבדים יורדים לכביסה.
היא לא נפוצה בהרבה חנויות כי אנחנו לא עומדים בביקוש שמגיע בעיקר מהמגזר החרדי ולכן גם אין יותר מדי חוות דעת לגביהן.
על הספורטליין מדברים הרבה מבחינת נוחות אך הכוונה לנוחות ההורה ופחות לנוחות התינוק (לא שהיא לא נוחה לתינוק אבל לדעתי היא סבירה כמו שציינתי בהקשר הטיולון). היא באמת אחת העגלות היותר פרקטיות שיש בשוק ועוד בתקציב של חצי מעגלות היוקרה. עגלות יוקרה שנמכרות בזול נמכרות כך מהסיבה שהן לא נמכרות/מבוקשות במחיר הגבוה שלהן. אם מדובר בדגם מוצלח ונכנס דגם מחליף אז המחיר יורד אך לא במחצית אלא ב20-30%.
עוד עגלה שמעניקה הרבה ממה שרשמתי על בייבי בוס זו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT3, החיסרון הגדול בה זה המשקל: 11.6 ק"ג (המשקלים שאני מציין זה לשלדה יחד עם טיולון).
מי שרוצה מוצר גבוה ועוד יותר מרווח יצטרך להתפשר על מוצר כבד (באזורים של 12 ק"ג) וגדול/מגושם לאחר הקיפול. השאלה אם זה בכלל רלוונטי לכם?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)