טיולון קל לקיפול ואחסון לטיסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון קל לקיפול ואחסון לטיסה
    סיון
    19/04/2021

שלום קובי, אני מחפשת המלצה לטיולון קומקפטי שאפשר לעלות למטוס ולאחסן בתאים העליונים,
    חשוב לי שיהיה קל לקיפול, שכיבה מלאה ומנח מתכוונן לרגליים.
    אנחנו היום עם הבייבי בוס טייגר שאני ממש מתבאסת להחליף, אבל מתוכננות לנו הרבה טיסות ולכן מחפשים תחליף נוח ויציב שישמש גם לטיסות וגם ליום יום.
    תודה 😊

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/04/2021

שלום סיוון,

יש המון דגמים, מה שכן יש כאלו שממש אושרו על ידי חברות תעופה ויש כאלו שלא אבל ברוב החברות יורשו לעלות.
    אני גם מכיר סיפור של מישהו שלא הועלה לטיסה ולטיסה הבאה הדביק מדבקות של יויו על הטיולון ולאחר מכן הורשה לעלות לכל טיסה עם הטיולון ;)

בגדול היויו פחות יתאים כי אין לו שכיבה מלאה. יש את מקלארן אטום שדומה ליויו ומגיע עם שכיבה ישרה ומדרך רגליים מתכוונן ולכן יכול להיות אופציה טובה.
    בתקציב של 1000 ש"ח +- אפשר לבדוק את אינפנטי מון שיש לו גב שמשנה מצבים עם לחצן שלדעתי יותר נוח אבל הופך את הטיולון ליותר כבד.
    אפשר לבדוק גם את סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS, די אותו המוצר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המפורט!

סיון
    19/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו