מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אתגר מציאת עגלה/טיולון- משקל קלהדר20/04/2021
הי קובי, אשמח לעזרתך.
אני מחפשת עגלה/טיולון שכנראה לא באמת קיימים.
1. משקל קל (אני עם בעיות גב והעגלה הקיימת היום מעט כבדה לי).
2. יציבה. שאפשר לתלות עליה תיק (כן אני יודעת שעגחה קלה ותליה של משקל כבד בדר"כ לא עובדים יחד, אבל שוב בגלל הגב קשה לי לסחוב עלי תיקים).
3. קל לקפל (לא צריכה להתכופף ממש כדי לקפל)
4. סל תחתון בגודל סביר ושלא נוגע ברצפה כששמים בו דברים.
5. מושב לא נמוך (עגלות כדוגמת mom או המילטון, המושב מאוד נמוך ואני צריכה להתכופף ממש לילד, ושוב בגלל הגב לא רוצה לגמור אותו יותר).
6. משענת שהיא יורדת בקליקים ולא בחוט (השימוש בחוט נראה לי מקשה ולא נוח ושוב יגרום לי להתכופף הרבה).
7. משענת שיורדת לשכבה (או כמעט שכבה).
הבן שלי בן 9 חודשים ויודעת שעד גיל שנה לפחות מומלץ שיהיה עם הפנים אלי, אז אם קיימת עגלה העונה על הדרישות שלי שהיא פונה רק כלפי חוץ, אמתין לגיל שנה.
יודעת שיש לי דרישות ולא בטוחה שקיימת עגלה כזו בכלל, אבל אשמח לעזרתך כי אני מיואשת ובאמת רוצה לשמור על הגב שלי ולא לקנות שוב עגלה שלא תהיה שימושית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/04/2021שלום הדר,
אכן אין עגלה שתקלע לכל הדרישות. כמוכן לא ציינת איזו עגלה יש לך לכן קשה לי לדעת לאיזה משקלים צריך להגיע. ככל שנרד במשקל כך צריך להתפשר על דברים כמו הגובה ושינוי מצבים עם שרוך שזה מנגנון שמקזז משמעותית ממשקל העגלה.
אם נחכה לגיל שנה, לדעתי ספורטליין וייפר עונה יפה להמון דרישות. הגובה סביר (כאן צריך להחליט, ככל שנעלה לגובה כך נעלה במשקל). הסל גדול, הניוד סביר, היציבות סבירה. המצבים עם לחצן. זו לדעתי האופציה הכי טובה למרות כל מה שאכתוב בהמשך.
אם רוצים דו כיווני זה אומר עגלה כבדה יותר! כמוכן המחירים גבוהים מכיוון שמדובר בעגלות שבדרך כלל מגיעות עם אמבטיה, גם אם חלקן נמכרות ללא המחיר עדיין יהיה גבוה. כמוכן הקיפול יהיה מעט יותר גדול.
לצערי אין לנו בייבי בוס בובקט במלאי אחרת זה היה הטיולון הדו כיווני המושלם לדרישות. כעגלה עם אמבטיה בחנויות שנשאר המחיר גבוה ואני לא יודע אם שווה כעת להשקיע אלא אם יש תינוק נוסף בדרך.
גם בוגבו בי 5 או 6 שעונה יחסית סביר לדרישות סופר יקרה כטיולון וגם כבר יחסית כבדה (מעל 10 ק"ג, הבובקט 8.2 ק"ג, הוייפר באזור ה7 וחצי ק"ג).
האמת שאנחנו מפתחים טיולון עם כל הדרישות שציינת ואף מעבר, לצערי יקח לפחות שנה עד שיהיה זמין, אני חייב לציין שזו משימה בלתי אפשרית בלי השקעה אדירה בפיתוח וחומרים סופר יקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הדר20/04/2021תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.
אבדוק שוב את הספורטליין.
יש לי עגלה של איקון (בייבי מישל) דגם lux וחושבת שהיא סביב ה 11 ק"ג.
בהצלחה בפיתוח העגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)