עזרה בבחירת עגלה- תינוק בן חמישה חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה- תינוק בן חמישה חודשים
    נטלי
    21/04/2021

הי קובי,
    יש מספר עגלות שאני מתלבטת לגביהם, אודה לך אם תגיד לי איזו עגלה הכי מומלצת בעיניך לתינוק בן 5 חודשים, לדעתי אנחנו נשתמש רק בטיולון של העגלה (חשוב לי הנוחות של התינוק, הסביבה שלנו בעיקר עירונית וקצת פארקים)
    סיילו
    סולה 2
    אורבו 2
    סירקל ראבנה
    ג'ואי כרום
    מונסטר מרלה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2021

שלום נטלי,

לגבי העגלות:

סיילו: תלוי בגרסא, יש 3 גרסאות סיילו, סיילו XL וסיילו PL.
    לדעתי מכל ה-3 הXL הכי מוצלחת אבל הרגילה יותר זולה.
    בכל אופן לדעתי עקב אכילס של הדגם הוא הטיולון שגם לא מגיע לזווית ישיבה זקופה וגם המושב יחסית קצר. אם המחשבה והעיקר כאן זה הטיולון לדעתי שאר הדגמים מספקים טיולונים עדיפים. כמוכן הוא היחיד שהמושב שלו לא יצוק מפלסטיק.

סולה 2 ואורבו 2: בכוונה אני רושם את שניהם יחד כי האמבטיה והטיולון די זהים וסך הכל טובים. הסולה לדעתי עדיפה, לרוב היא זולה יותר. השלדה שלה לדעתי יותר טובה כי הגלגלים יותר גדולים ולכן היא הרבה יותר נחה בניוד. הקיפול שלהן טיפה גדול כי מדובר בעגלות יחסית מיושנות.

סירקל, כמו הסולה והאורבו. מציעה אמבטיה וטיולון הרבה יותר מרווחים ולכן בנוחות התינוק היא מנצחת כאן את כל הדגמים. מצד שני היא הכבדה מה-6 והקיפול שלה הכי גדול מה-6 (אם כי לא בהרבה יותר גדול מהסולה או הג'ואי). מבחינת ניוד היא מעולה כמו הסולה ואף טיפה עדיפה עליה בזכות קפיצים יותר טובים. מבחינת גגונים מציעה את ההצללה הכי טובה מה-6.

כרום: כמו הסולה רק לדעתי פחות נוחה לניוד. הקיפול טיפה יותר נוח וקטן אבל עדיין יותר גדולה וכבדה מהסיילו לדוגמא.
    לדעתי בינה לסולה הסולה עדיפה.

מרלה: לדעתי מציעה מושב טיולון יותר טוב מהסיילו. הקיפול קטן כמו הסיילו (את הסיילו מעט יותר קל לקפל). מבחינת ניוד היא (יחד עם האורבו) הכי פחות נוחה מה-6.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    21/04/2021

קובי תודה על תשובתך המהירה והמפורטת.
    מה משקל הטיולון סירקל, והאם אתה יודע היכן באזור השרון ניתן לראות אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2021

שלום נטלי,

המשקל באזור 12 וחצי ק"ג.
    ניתן לראות רק במקס בייבי, צומת ירקונים פתח תקווה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    21/04/2021

וואו 12.5 קילו זה הרבה. האם יש הבדל בריפוד ובגגון הטיולון בין הסולה 2 לסולה 2 כרום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2021

שלום נטלי,

לגבי ריפודים אין הבדל וגם אם היה זה לא רלוונטי כי תמיד שמים סדין באמבטיה ומזרן לעגלה. זה הרבה יותר נעים מכל ריפוד שלא יהיה.
    בכרום הגגון בטיולון מגיע עם תוספת הצללה. מצד שני הכרום עם אמבטיה מעט יותר כבדה מהסולה 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    22/04/2021

הי קובי,
    היום הלכתי למקס בייבי, בחנתי יחד עם התינוק את העגלות הנ"ל (מלבד האורבו 2 וסולה 2 שלא היה להם), אף עגלה לא הייתה נוחה מלבד העגלה טייגר שניסיתי אותה בהמלצת המוכר אך לצערי היא הרבה מעל התקציב שלי.
    מחר אלך לבדוק את האורבו 2 וסולה 2, בבקשה תוכל לפרט מה הם החסרונות של אורבו 2 בעינייך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2021

שלום נטלי,

ראשית מה התקציב? אולי אוכל לעזור עם הטייגר. אפשר גם לפנות בדף של בייבי בוס בפייסבוק. הטייגר לדעתי הרבה יותר מתקדמת משאר העגלות שציינת.
    שנית, יהיה לך קשה למצוא את הסולה, ככל שידוע לי הופסק השיווק שלה.
    כמו שציינתי האורבו והסולה חולקים אמבטיה וטיולון כמעט זהים ולכן ההבדלים הם בשלדים. לדעתי הסולה מציעה גלגלים יותר טובים ויותר גדולים ולכן היא הרבה יותר נוחה בניוד, בעיקר בדרך משובשת. הבלאי שלה יהיה נמוך יותר בזכות גודל הגלגלים והמבנה שלהם. כמוכן הסולה יותר זולה בדרך כלל ולכן ההמלצה שלי עליה ולא על האורבו. גם ביקורות בארץ ובעולם תמיד היו מאוד חיוביות לסולה בעוד שבאורבו הדעות חלוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    22/04/2021

התקציב הוא עד 2000, מדובר בעגלה שניה (העגלה שיש לי כרגע היא של ברייטקס שאני ממש לא סובלת) ולמעשה אין לי כלל צורך באמבטיה של העגלה אלא רק בטיולון.
    מה הם החסרונות של אורבו 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2021

שלום נטלי,

לגבי אורבו, החסרונות כמו שציינתי הם בשלדה: הגלגלים קטנים וכמוכן המבנה שלהם וההרכבה שלהם יוצרים יכולת ניוד בינונית, בדרך משובשת היכולות עוד ירדו.
    כמוכן בגלל שהאחוריים מוברגים לשלדה ולא ניתן לשלוף במקרה של הצטברות לכלוך לא ניתן לנקות, זה מוביל לבלאי מהיר יותר.

לגבי הטייגר, את יכולה לפנות אליי דרך דף הפייסבוק של בייבי בוס, אנחנו בקרוב נעשה מבצע על צבע מסוים וזה יהיה באזורים של 2000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו