מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה משולבת לילד ראשון התלבטות פג פרגו דגםחנה25/04/2021
שלום קובי. קודם כל אני מאוד נהנתי מלקרוא את התשובות שאתה כותב.
חיפשנו עגלה שמגיעה עם אמבטיה, סלקל תואם וטיולון.
מעל הכל חשוב לי הנוחות של הילד. בנוסף עגלה חזקה שתחזיק מעמד ותתאים ליישוב. (מדרכות לא הכי נוחות וכו). וקיפול לא מסיבי מדי. משהו שמשלב בין הנוחות של הילד לנוחות שלנו- עם דגש על נוחות הילד.
במסגרת התקציב החלטנו ללכת על יד 2 וחברות המליצו לי על פג פרגו בוק פלוס.
1. האם יש הבדל מהותי בין הדגם ללא שילדה s, לדגם הפשוט?
2. האם בהכרח שהדגם שיצא ב2016 הוא פחות טוב מהדגמים שיצאו ב2019? דגמי עלית וכו. או שהשכלולים הם באמת קטנים ולא משמעותיים?
3. בהתחלה בכלל חשבנו על אויסטר וירדתי ממנה בגלל שהיא הייתה נראת לי פחות נוחה לילד. וכבדה. והרגשתי שהחדשנות לא בהכרח מנצחת. הייתי ממליץ אחרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/04/2021שלום חנה,
לדעתי יש הבדל גדול בין שלדת S לרגילה. בעיקר מבחינת נוחות הניוד למדרכות לא נוחות. הבוק לא מצטיינת בקפיצים טובים ולכן הגלגלים בS מחפים על כך. כמוכן הבלאי שלהם משמעותית יותר נמוך אז בקניית יד 2 יש לזה ערך מוסף לדעתי.
השינויים בפג מאוד קטנים לאורך השנים. כן חשוב לדעתי שנמכרו 2 מושבים שונים, מושב בוק ומושב מיושן של איזי דרייב. ב2016 רוב המושבים היו מושבי בוק שהוא העדיף מהשניים. הדרך לדעתי, המושב של הבוק בגב עשו כולו פלסטיק. מושב האיזי דרייב רק עם פלסטיק לאורך עמוד השדרה ולא כל הגב.
לדעתי הפג, בעיקר עם שלדת S עדיפה על האויסטר ברוב הפרמטרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית ועוד שאלה
חנה27/04/2021אם אני קונה את האביזרים של הבוק פלוס הפשוטה- טיולון, אמבטיה וסלסקל ובנפרד אחכ משדרגת לשילדת s האם האיבזרים יתאימו לשילדת הs?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/04/2021שלום חנה,
כן. למעשה מתחילת שנות ה-2000 פג יצרו מערכת שנקראת גנצ'ומאטיק שעליה מתחברים האמבטיה והטיולון שלהם. מאז ועד היום המערכת לא השתנתה ככה שניתן לחבר אמבטיה וסלקל לכל הדגמים שלהם מכל השנים. לגבי הטיולון, גם הוא אם שייך לבוק יתחבר לכל שלדת בוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)