טיולון מומלץ לבן שנה וחודשיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ לבן שנה וחודשיים
    נעמה
    26/04/2021

קודם כל תודה לך קובי אני נעזרת בתשובותיך לא מעט!

אנחנו רוצים לקנות טיולון לתינוק בן שנה וחודשיים, הוא גבוה ואנחנו גבוהים וגם חשוב לי שהטיולון יהיה קל אך יציב (עד 6.5 ק״ג) ובטווח מחירים של עד 1000 ש״ח

לפי מה שקראתי פה ובאינטרנט אני מתלבטת בין
    איזי ווקר מיילי/ xs, ג׳ואי פקט, סילבר קרוס ווינג
    מה אתה ממליץ?
    אם יש דגם אחר מתאים יותר שעולה לך לראש נשמח לשמוע
    ושוב תודה על המידע והעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/04/2021

שלום נעמה,

האיזי ווקר XS או הווינג הם טיולונים זהים, מגיעים מאותו מפעל בסין רק 2 מותגים שונים. אני ממליץ לרכוש את הזול מבינהם. המיילי חדש, אני פחות ממליץ עליו עד שלא נראה איך הוא מתפקד. הפקט לדעתי פחות מוצלח.
    אפשר לבדוק את אינפנטי מון, היתרון שלו זה שינוי מצבים עם לחצן, יותר נוח אבל בגלל זה הטיולון יותר כבד. אותו כנ"ל לגבי ספורטליין וייפר שלדעתי עוד יותר מומלץ כי המושב שלו יחסית גבוה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי תור 2

נעמה
    28/04/2021

היי קובי תודה על התשובה! בהמשך....
    אני נוטה ללכת עם נסי לבר קרוס ווינג אבל לא מוצאת איפה אפשר לבדוק אותה פיזית אלא רק יכולה להזמין אותה ישירות מאתר אינטרנט.
    שאלה נוספת מה יותר מומלץ - סילבר קרוס ווינג (דרך אגב מה עם הג׳ט?) או בייבי ג׳וגר סיטי תור 2?
    צריך דוקטורט בתחום העגלות והטיולונים....כמה מידע כמה אופציות. כאב ראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/04/2021

שלום נעמה,

הג'ט לדעתי לא מוצלח. טיפה מסורבל בקיפול אבל בעיקר פחות נוח לניוד. אפשר להתקשר לחסדי שמואל, הם היבואנים של סילבר קרוס ולשאול היכן ניתן לראות אותה בחנויות שבאזור המגורים שלכם.
    לגבי הסיטי תור, זו גם אופציה טובה, הניוד שלו פחות נוח כי יש לו גלגלים די קטנים, זה גם משפיע על הגובה כך שאם יש הורה גבוהה הידית טיפה נמוכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו