ספורטליין או המילטון- טיולון אמין ועמידה בתקציב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין או המילטון- טיולון אמין ועמידה בתקציב
    מדלן סנדלר
    26/04/2021

היי קובי, היה לי את טיולון מאמ אוטו שהבת שלי התקפלה בו פעמיים... לכן מחפשת משהו אמין ואיכותי סביב ה1000 שח... מתלבטת כרגע בין הסופרט ליין וייפר לבין ההמילטון.. מבחינת איכות העגלה איזו מהן יותר טובה?
    האם יש משהו אחר שאתה ממליץ? מה שחשוב לי זה בעיקר כיונון המושב שלא יהיה עם שרוך...אשמח לעזרה! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/04/2021

שלום מדלן,

המילטון ומאמ זה פחות או יותר אותו הדבר, זה מגיע מאותו מפעל.
    אותו כנ"ל לאינפנטי מון.
    הוייפר זה סגנון אחר של טיולון, לדעתי יותר נוח בניוד, עם גגון גדול יותר וסל גדול יותר. מצד שני טיפה יותר גדול בקיפול, הקיפול לא אוטומטי.
    אין הרבה אופציות ללא שרוך הרוב עם שרוך כדי לחסוך במשקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורטליין או המילטון

מדלן סנדלר
    27/04/2021

היי קובי, תןדה על התשובה המפורטת.. יש טיולון אחר שאתה ממליץ למרות שהוא עם שרוך בתקציב של 1000 שח שיותר טוב מהוייפר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/04/2021

שלום מדלן,

אני לא חושב שיותר טוב אבל יותר קל.
    יש את סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS (אותו מוצר).
    אני ממליץ להתנסות בחנות עם התינוק בטיולונים. לטייל בחנות, לשנות מצבים, לקפל וכו' ככה תעשו בחירה מושכלת יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו