מה עדיף המיוס 2 של סייבקס \ עגלה של ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה עדיף המיוס 2 של סייבקס \ עגלה של ספורטליין
    חן
    27/04/2021

היי אשמח לדעת מה מבין השתיים עדיפות, מתלבטת כיוון והאמבטיה של סייבקס נראית לי קטנה. ואם עדיף ספורטליין אז איזה דגם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/04/2021

שלום חן,

האמבטיות משמשות לתקופה קצרה ואני לא חושב שיש הבדל קריטי ביניהן. ממליץ להוציא את המזרנים ולהניח אחד על השני כדי לראות את ההבדלים האמתיים בגודל.

אני לא נותן העדפה לאף עגלה, בסוף הבחירה בידכם. אני רושם יתרונות וחסרונות של כל מוצר. בסוף ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה. לטייל איתן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לתפעל (לשנות מצבים, לפרק ולחבר אמבטיה וטיולון), לבדוק ברכב ולהחליט מה נכון לכם יותר. ממליץ לעשות את כל אלו לבד ללא איש מכירות לידכם.

בין העגלות, ראשית יש פער עצום במחיר.
    המיוס יותר קלה.
    הסילו XL (שלדעתי המומלצת מכל הדגמים) עם גלגלים יותר גדולים ולכן יותר נוחה לניוד בעיקר בדרכים משובשות. כמוכן יש לה ידית מתארכת שאין במיוס, זה עוזר מאוד בעליה וירידה ממדרכות.
    המושב בסייבקס טיפה יותר ארוך ומגיע לישיבה זקופה יותר שלדעתי יותר נוחה לילדים. יחד עם זאת הוא עשוי מרשת ללא תמיכה קשיחה. אני אישית פחות אוהב מושבים מרשת גם בגלל מזג האוויר, גם בגלל שזה יכול להיקרע/לקבל בלאי וגם כי זה לא מספק תמיכה קשיחה.
    מבחינת קיפול שתיהן נוחות אבל את הסיילו ניתן גם לקפל כאשר הטיולון פונה לכיוון ההורה, במיוס רק לכיוון הנסיעה.
    המיוס יותר קטנה בקיפול וגם רוחב הגלגלים צר יותר, זה יתרון במעברים צרים או מקומות צפופים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו