התלבטות לגבי עגלה עבור ילד בן שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה עבור ילד בן שנתיים
    מיטל הראל זכרי
    30/04/2021

צריכים לקנות עגלה לילד בן שנתיים (הקודמת נשברה) , שתשמש גם את התינוקת שעתידה להצטרף אלינו.
    יש לנו עגלה עם אמבטיה, אבל הטיולון שלה מסיבי ולא נוח.

מתלבטים אם לקנות טיולון בוגבו בי 3 או ספורטליין סיילו (יד שנייה שתיהן אותו המחיר בערך)

נשמח לעזרה או המלצות אחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/04/2021

שלום מיטל,

1. מה התקציב? אולי אוכל לכוון למוצר חדש ולא יד 2.
    2. ביד 2 אני פחות יכול לעזור. אני כן יכול לתת השוואה לחדש מול חדש. לאחר שימוש אצל אנשים שונים הבלאי שונה ולכן לא תמיד זה תקף.

בוגבו לדעתי עגלה הרבה יותר מתאימה לגיל שנתיים. המושב שלה בעיקר יותר ארוך ולדעתי עם תמיכה טובה יותר.
    גם בניוד עירוני הבוגבו עדיפה ולדעתי איכות הבניה וההרכבה ברמה גבוהה יותר. שוב, כמו שרשמתי זה לחדש.
    מה המשתמש שמוכר אותה כיום עשה איתה ואיך שמר עליה? על זה איני יכול לענות. אני ראיתי לא פעם שאנשים שמים 5-6 מזוודות על עגלת תינוק בשדה התעופה. הורים עולים ויורדים מדרגות עם עגלות שזה שוחק עד גומר את העגלה. משאירים את העגלה בחום כבד בתא המטען, יש כאלו שלא טורחים לנקות והצטברות הלכלוך במקומות רגישים גורמת להרס. הכל אפשר לתקן ולהחליף אך בעגלות ללא אחריות הכל גם בתשלום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה

מיטל
    30/04/2021

תודה על התגובה המהירה
    התקציב הוא עד 500-600₪, אשמח אם יש המלצה לטיולון טוב

מבינה שביד 2 מורכב יותר לענות כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/04/2021

שלום מיטל,

לטיולון אפשר לרכוש את צ'יקו לייטוואי שלדעתי הוא מצויין ופחות מהתקציב אבל, זה אומר שאחר כך תצטרכו לקנות עגלה נוספת או להשתמש במה שיש לכם כיום. הצ'יקו לייטוואי מתאים כטיולון מגיל לידה אבל לא הייתי ממליץ עליו לפני גיל שנה.

ביד 2 אני ממליץ שתסגרו על 2-3 עגלות. תלכו לבדוק אותן שהן נראות לכם תקינות ושמישות ואז לפי זה אוכל לכוון.
    כמוכן אפשר לאחר הרכישה לשלוח את העגלות לחידוש בחברת הגלגל - תיקון וחידוש עגלות. זה עולה באזור ה-300-400 ש"ח כל הסיפור (תלוי מה צריך לעשות) אבל הם מחדשים, מנקים, מכבסים ומביאים עגלות למצב של כמו חדש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו