מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלה עבור ילד בן שנתייםמיטל הראל זכרי30/04/2021
צריכים לקנות עגלה לילד בן שנתיים (הקודמת נשברה) , שתשמש גם את התינוקת שעתידה להצטרף אלינו.
יש לנו עגלה עם אמבטיה, אבל הטיולון שלה מסיבי ולא נוח.
מתלבטים אם לקנות טיולון בוגבו בי 3 או ספורטליין סיילו (יד שנייה שתיהן אותו המחיר בערך)
נשמח לעזרה או המלצות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר30/04/2021שלום מיטל,
1. מה התקציב? אולי אוכל לכוון למוצר חדש ולא יד 2.
2. ביד 2 אני פחות יכול לעזור. אני כן יכול לתת השוואה לחדש מול חדש. לאחר שימוש אצל אנשים שונים הבלאי שונה ולכן לא תמיד זה תקף.
בוגבו לדעתי עגלה הרבה יותר מתאימה לגיל שנתיים. המושב שלה בעיקר יותר ארוך ולדעתי עם תמיכה טובה יותר.
גם בניוד עירוני הבוגבו עדיפה ולדעתי איכות הבניה וההרכבה ברמה גבוהה יותר. שוב, כמו שרשמתי זה לחדש.
מה המשתמש שמוכר אותה כיום עשה איתה ואיך שמר עליה? על זה איני יכול לענות. אני ראיתי לא פעם שאנשים שמים 5-6 מזוודות על עגלת תינוק בשדה התעופה. הורים עולים ויורדים מדרגות עם עגלות שזה שוחק עד גומר את העגלה. משאירים את העגלה בחום כבד בתא המטען, יש כאלו שלא טורחים לנקות והצטברות הלכלוך במקומות רגישים גורמת להרס. הכל אפשר לתקן ולהחליף אך בעגלות ללא אחריות הכל גם בתשלום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי עגלה
מיטל30/04/2021תודה על התגובה המהירה
התקציב הוא עד 500-600₪, אשמח אם יש המלצה לטיולון טוב
מבינה שביד 2 מורכב יותר לענות כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר30/04/2021שלום מיטל,
לטיולון אפשר לרכוש את צ'יקו לייטוואי שלדעתי הוא מצויין ופחות מהתקציב אבל, זה אומר שאחר כך תצטרכו לקנות עגלה נוספת או להשתמש במה שיש לכם כיום. הצ'יקו לייטוואי מתאים כטיולון מגיל לידה אבל לא הייתי ממליץ עליו לפני גיל שנה.
ביד 2 אני ממליץ שתסגרו על 2-3 עגלות. תלכו לבדוק אותן שהן נראות לכם תקינות ושמישות ואז לפי זה אוכל לכוון.
כמוכן אפשר לאחר הרכישה לשלוח את העגלות לחידוש בחברת הגלגל - תיקון וחידוש עגלות. זה עולה באזור ה-300-400 ש"ח כל הסיפור (תלוי מה צריך לעשות) אבל הם מחדשים, מנקים, מכבסים ומביאים עגלות למצב של כמו חדש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)