בייבי בוס, ספורטליין, מיוס 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי בוס, ספורטליין, מיוס 2
    ק
    01/05/2021

שלום,
    אני ממש מתלבטת בין שלוש העגלות שציינתי.
    בחנות ניסיתי את שלושתן והכי הסתדרתי עם המיוס וגם הכי התחברתי אליה, אבל עדיין מתלבטת כי לדעתי הגלגלים קטנים והיא פחות יציבה מהאחרות, מצד שני במיוס הידית לא נוגעת ברצפה שמקפלים את העגלה ובספורטליין ובבייבי בוס היא כן נוגעת שמקפלים, מה שיכול לגרום לשפשוף בידית (במגע עם מדרכה וכביש).
    האם יש דרך למנוע זאת? חוץ מלהרים ישר את העגלה לאחר הקיפול?
    חיסרון נוסף שהן לא עומדת על הגלגלים כמו במיוס וצריך להשכיב אותן על הרצפה.

לגבי המיוס, יצא לי לקרוא על מספר מקרים בהם הידית לכוונון המושב נשברה ואין עליה אחריות, דבר נוסף המהווה חיסרון.
    חוץ מזה העגלות נשמרות ולא נשברות בקלות מהניסיון שלכם?
    והאם הן יכולות לשאת תיק החתלה על הידית או שהן יאבדו משיווי המשקל?

אני די קטנה ולכן חשוב לי המשקל של העגלה והנוחות בקיפול ובהרמה, אשמח להמלצה לעגלה שתתאים לצרכי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/05/2021

שלום,

אני תמיד אומר ללכת עם מה שמרגישים בטח שלאחר ההתנסות.
    רק נקודה חשובה. אני תמיד ממליץ להתנסות בניוד עם משקל של 12 ק"ג (משקל של תינוק בן שנה וזה ללא קניות ותיק) בתוך העגלה! ללא המשקל הכל ירגיש אותו הדבר, בטח שעל רצפה חלקה בחנות. עם המשקל ואם תצאו מחוץ לחנות לדרך טיפה משובשת תוכלו לקבל תחושה יותר נכונה של איך ירגיש הניוד והיציבות. בנוסף אני ממליץ לעלות ולרדת מדרגה גבוה עם המשקל, זו פעולה שעושים לא מעט ביומיום וזה שונה לחלוטין מאשר אם משקל וללא המשקל. בסיילו ובבייבי בוס יש ידית טלסקופית שאם היא פתוחה עד הסוף הפעולה הזו נעשית ללא מאמץ, במיוס יש להשקיע מאמץ.

לגבי המיוס. חשוב לציין שהרבה מתחברים אליה בגלל המראה שלה!
    כמוכן היא היחידה מה-3 שלא ניתן לקפלה יחד עם הטיולון כאשר הוא פונה אליכם. ניתן לקפלה עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה. ב-2 האחרות ניתן לקפל עם הטיולון לשני הכיוונים.
    לגבי המגע עם הידית, בבייבי בוס או בסיילו העגלה בכלל לא אמורה לגעת ברצפה כי מיד לאחר הקיפול היא נשארת ביד/באוויר. יחד אם זאת יש כיסוי מגן שנקרא סיטי גריפס. עולה כמה גרושים והוא עוטף את הידית, לדעתי בלי קשר מומלץ. זה גם יותר נעים למגע. ניתן לכבס וככה לשמור על ידית העגלה סטרילית וכמובן זה מונע קרע או שפשוף. חשוב לציין שבלאי בידית יגיע לכל עגלה בשלב מסוים מהחום ומהמגע שלנו. לגבי בייבי בוס אני יכול לומר שאנחנו הזמנו רפידות עם רוכסן למקרה שיקרע ללקוחות וניתן אותם למי שירצה. חשוב לציין שזה לא חלק מהאחריות אבל אני לא אוהב לראות מוצר שאני מוכר שלא נראה יפה.
    הבייבי בוס דווקא כן יכולה להישאר לעמוד לאחר הקיפול. צריך שהגלגלים הקדמיים יפנו כלפי חוץ (על ידי הליכה של צעד וחצי לאחור עם העגלה הם יכנסו לפוזיציה הזו) ואז היא תישאר לעמוד לאחר הקיפול.

לגבי מיוס. אני לא מכיר את התקלות או אחוז התיקונים. פה ושם עלו בפורום הודעות שטענו שהשירות שהם קיבלו מהיבואן הרשמי לא היה טוב. אני הרבה פעמים אומר שלא להאמין למה שכתוב ולכן רצוי לשאול משתמשים עם העגלה. זה המדד הכי טוב. כמוכן יש יבוא מקביל עם אחריות שונה לכן אולי יתכן שהעניין קרה בעגלות מיבוא מקביל. שוב, איני יודע וקשה לי לענות על שאלות בנושאי שירות פרט לעגלות של בייבי בוס ובזה אני מתחייב, כל הלקוחות שלנו מרוצים.

לגבי עגלות שנשמרות. עד עתה כולן נמכרות כמה שנים והראו עמידות ואמינות אבל, זה גם מאוד אינדיבידואלי ותלוי איך שומרים על המוצר! מי שלא ינקה אחת ל.., מי שמדי שנה לא ישים גריז בגלגלים, יעלה וירד מדרגות, ישאיר בתא המטען בחום כבד את העגלות, אז כן, העגלה שלו תישחק יותר מהר.

מבחינת תיק. טכנית אסור לתלות על אף עגלה תיק.
    במיוס העגלה תישאר יחסית יציבה כי אין ידית מתארכת. בבייבי בוס או בסיילו אם תתלו בצד הידית או תדאגו שהידית לא תהיה במצב הארוך ביותר אז הן יהיו לדעתי יותר יציבות מהמיוס בזכות הגלגלים הגדולים יותר.

לגבי משקל. הבייבי בוס בובקט היא הקלה ביותר. הטייגר או המיוס שוקלות אותו הדבר והסיילו היא הכבדה מה-3.

לגבי המלצה מה-3. כמו שרשמתי, להתנסות לבד בניוד, בתפעול ובקיפול. כמובן שלבייבי בוס ולסיילו יש ערך מוסף בעלות הזולה יותר. אני לא חושב שמקבלים יותר במיוס (לדעתי אפילו פחות).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ק
    01/05/2021

תודה על תגובתך המהירה והמפורטת.
    למה כוונתך שבמיוס 2 מקבלים אפילו פחות?
    ושאלה נוספת, מבחינת מצבי הישיבה, במיוס יש 4 מצבים. האם זה יתרון או אין לזה חשיבות גדולה?
    ולגבי הקיפול, קשה לי להשאיר את העגלה באוויר/ ביד בגלל המשקל ולכן למיוס לדעתי יש יתרון מהבחינה הזו כי היא לא דורשת כוח ומאמץ בקיפול אלא רק בהרמה.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/05/2021

שלום,

אני חושב שאם משלמים כפול צריך לקבל יותר (לא כפול אבל יותר).
    במיוס כמו שציינת, מקבלים גלגלים קטנים לדוגמא.
    אין ידית טלסקופית, המושב עשוי מרשת ללא תמיכה קשיחה. לדעתי הרשת היא חיסרון בחורף וגם עלולה לסבול מלאי מהיר יותר מאשר מושב קשיח, זה חלק שאינו מכוסה באחריות.
    כמו שציינתי לא ניתן לקפלה עם הטיולון כלפי ההורה.
    כמו שציינת לגבי השירות וכמו שקראתי תגובות כאן וברשת, לא תמיד מקבלים שירות טוב מהיבואן בהתאם לעלות המוצר. יש חברות שנותנות שירות הרבה יותר טוב ומהיר וכאלו שאף גם נותנות שירות עד לבית. כמו שרשמתי קודם, קשה לדעת אם זה נכון או לא. אני ממליץ לנסות להתקשר ליבואן ולשאול ולראות כמה מהר עונים, איך עונים וכו'. כמובן שלהגיד שיש לכם עגלה כבר (כי לפני קניה השירות אחר, מניסיוני כמעט בכל מוצר ותחום). לשאול לגבי הבעיה שציינת עם לחצן המצבים, מה עושים, אם זה בתשלום וכו'. זה המדד הכי טוב ואמיתי שיכול להיות.
    לגבי המצבים: בגדול שני המצבים בשימוש הכי תדיר הם שכיבה ועוד יותר הישיבה. מצבי הביניים הם בשימוש מזערי לכן לדעתי 3 מצבים מספיקים. המצב הנוסף בסייבקס הוא מצב ביניים, תמיד זה יתרון שיש את המצב הנוסף, בעיקר כשרוצים טיפה לתת הטייה למושב מהמצב השוכב בגיל שהתינוק מתחיל לשבת אך עדיין לא בשלב ישיבה.
    לגבי הקיפול, מבדיקות שאני עושה לרוב כולם משאירים את העגלה ביד וישר לרכב. כמו שרשמתי ואני רושם תמיד, זה אינדיבידואלי! לכן אני תמיד ממליץ להתנסות וללכת על מה שנוח יותר. חשוב לציין שגם הבייבי בוס וגם הספורטליין נפתחות ביד אחת, כלומר, במשיכה מהרכב ואחיזה בידית האחיזה והעגלה נפתחת כבר באוויר. במיוס צריך להניח את העגלה על הרצפה (על הגלגלים) ואז לפתוח מה שמצריך התכופפות.
    בסופו של יום. עניין הקיפול לדעתי זה משהו שאנשים לוקחים יותר מדי ברצינות! בסופו של יום 99% מהזמן אנחנו דוחפים את העגלה, עולים ויורדים מדרכות וכו'. הקיפול הוא דבר משני, זה חשוב אך זה גם תלוי בסוג הרכב או אם גרים בקומה גבוהה ללא מעלית.
    לכן אני אישית תמיד בעד עגלה עם יכולת ניוד גבוהה כי גם דחיפת העגלה מצריכה מאמץ פיזי וכמו שציינתי, את הפעולה הזו עושים הרבה יותר זמן במהלך היום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ק
    03/05/2021

תודה רבה על תשובה מפורטת
    אני מסכימה, יכול להיות באמת שאני מייחסת יותר מידי חשיבות לקיפול.
    הספורטליין והבייביבוס דורשים יותר מאמץ פיזי בדחיפה מאשר המיוס 2?

ומה לגבי האיזי טוויסט של סייבקס? האם מומלצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/05/2021

שלום,

לגבי מאמץ בדחיפה לא! להפך, בגלל הגלגלים הגדולים הן יותר נוחות לניוד (בעיקר הבייבי בוס), בעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת. כמו שרשמתי, הדרך הכי טובה להרגיש בהבדלים זה לשים משקל של 12 ק"ג, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.

לגבי איזי טוויסט, אני פחות ממליץ. אם חשובים נוחות קיפול, תפעול וניוד, בשלושתם היא פחות מצטיינת מהמיוס. האיזי טוויסט S+ כן עדיפה על המיוס בניוד אך עדיין מסורבלת יותר בתפעול והקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו