סלקל בטיחותי לתאומים- מחיר לא חשוב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל בטיחותי לתאומים- מחיר לא חשוב
    גלית
    02/05/2021

בוקר טוב, מדובר בלידה ראשונה והמידע הוא רחב באתר. אשמח לקבל המלצה לסלקל בטיחותי ביותר. בהיריון תאומים ונדרשת כמובן לקנות שניים. הכי חשוב לי הבטיחות ופחות המחיר בהקשר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/05/2021

שלום גלית,

בטיחותית ותמורה לכסף אני תמיד אמליץ (גם מניסיון אישי) על צ'יקו קייפיט. במחיר שלו גם מקבלים בסיס (רוב הסלקלים ברמתו עולים אותו הדבר רק ללא בסיס שעולה כמעט כמו הסלקל עצמו).
    לכן אין כאן בכלל שאלה או תחרות.
    כן יש לו חיסרון ענק אחד, הוא לא מתחבר לאף עגלה.
    אני יודע שאם תאומים מאוד נוח לחבר את הסלקל לעגלה ולכן אם אין לכם צורך בזה, אז זו ההמלצה שלי. אם כן תרצו דגם שמתחבר לעגלה זה כבר סיפור אחר.
    כמוכן לקחת בחשבון שבגלל שזה סלקל עם בסיס כל סלקל יתפוס יותר מקום במושב האחורי. אם אדם מבוגר ירצה לשבת מאחור יהיה צפוף או בלתי אפשרי, תלוי בסוג הרכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל בטיחותי לתאומים

גלית אזולאי
    02/05/2021

באיזה דגם שלהם מדובר? keyfit 30 או keyfit2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/05/2021

שלום גלית,

קייפיט 30 מספיק. ה-2 לא מביא בשורה חדשה בתחום הבטיחות וגם יקר יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו