התייעצות לגבי עגלה איכותית ולא יקרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה איכותית ולא יקרה
    אותם
    03/05/2021

שלום קובי,
    אנחנו בחיפושים אחרי עגלה איכותית, חשוב לנו שלא תהיה יקרה ותיתן תמורה טובה באופן יחסי למחיר.

מתלבטים בין הספורט ליין pl לבין קומבו של איזי בייבי.
    על הקומבו לא מצאתי בכלל ביקורות, אשמח אם תוכל להביע דעה מההתרשמות הכללית שלי היא מאוד זולה באופן יחסי... ובאופן כללי מה ההבדלים הניכרים בין השניים? בעיקר חשוב לי יציבות ובטיחות כמובן.
    תודה מראש🙂

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/05/2021

שלום,

לדעתי הקומבו עגלה לא מוצלחת ולכן את לא רואה ממנה יותר מדי. משיחות שלי עם בעלי חנויות הם לא הכי מסתדרים עם התפעול מה שגורם ללקוחות לעבור למוצרים אחרים.
    הסיילו מצד שני מאוד ידידותית למשתמש ולכן רואים ממנה כמויות רבות ברחובות.
    מעבר לתפעול הסיילו יותר נוחה בניוד, האמבטיה יותר מרווחת והקיפול יותר נוח.

לדעתי בעלות של סיילו אפשר לבדוק את עגלות בייבי בוס שאני משווק, לדעתי הן ברמה הרבה יותר גבוהה כמעט בכל פרמטר (ממשקל קל יותר מהסיילו, נוחות ניוד עדיפה, מושב יותר מרווח ואורך עם תמיכה קשיחה, בדים יורדים 100% לכביסה ועוד).

מבחינה בטיחותית כל העגלות זהות ועוברות את אותם מבחנים. מבחינת יציבות זה תלוי בהמון גורמים כמו גודל גלגלים, משקל העגלה וכמה מעמיסים על העגלה (תיק/קניות).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה על התשובה המהירה!

רותם
    03/05/2021

אשמח לדעת איפה אפשר לראות את עגלות הבייבי בוס באיזור ראשלצ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/05/2021

שלום,

בראשון לציון כרגע הן לא נמכרות, הכי קרוב זה ברשת מורד גיליס (רמלה, בילו, מודיעין). ביומיים הקרובים יהיה ניתן לראות בבייבי סטאר בראשון דגם שנקרא קוסמוס DLX, זה למעשה דגם שאנחנו עשינו להם וזהה לעגלות בייבי בוס רק ממותג אחרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו