מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלה;)לינוי04/05/2021
שלום לך. יש לנו ילד בגיל חודש וילד בגיל שנה וחמש, קנינו בעבר את ההרטן אבל העגלה כבדה נורא ופחות נוחה(בעיקר כשהיציאה מהבית שלנו היא עם המון מדרגות) קנינו לפני כמה חודשים את הטיולון לייטוואי של ציקו שהיא אחלה ממש חוץ מזה שהגלגלים הקדמיים שלה נהיו על הפנים ומקשה מאוד על הנסיעה
מחפשת לרכוש טיולון אחר עם שכיבה מלאה חשוב לי שיהיה קליל ושהגלגלים יהיו טובים גם לנסיעות בכביש עפר. תקציב של עד אלף / אלף וקצת אשמח להצעה ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך התיעצות
לינוי04/05/2021או שאולי עדיף לנו לקנות את הטיולון אחים של קוקו ביבה וזהו.. (כרגע התינוק הרוב במנשא אבל להמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי עגלה. .
לינוי04/05/2021ראיתי עגלת ג'ואי פקט האם היא טובה? חשוב לי כמובן שתהיה גם קלילה וכלה במשקל וגם אם אפשר קיפול בקלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי עגלה. .
לינוי04/05/2021ראיתי עגלת ג'ואי פקט האם היא טובה? חשוב לי כמובן שתהיה גם קלילה וכלה במשקל וגם אם אפשר קיפול בקלות..
חשוב לי שהעגלה תחזיק לאורך זמן ולא אצטרך שוב לקנות חדשה אחרי כמה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי גואי
לינוי04/05/2021או ג׳ואי לייטרקס שהגלגלים שלה נראים לי יותר מסיביים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/05/2021שלום לינוי,
לגבי עגלת תואמים/אחים. זה בעיקר שיקול שלכם. לכן קשה לי לענות או להמליץ בהשוואה לעגלת יחיד. אם הולכים על כזו הקוקו בהחלט נותנת תמורה מלאה למחיר שלה וחורגת רק במעט מהתקציב.
לגבי הפקט, לדעתי לא מוצלח. בעיקר בניוד לכן אם חשוב הניוד הייתי ממליץ לוותר.
הלייטרקס יחסית כבד. בסגנון שלו ביבה טאיטאי (היחיד של הקוקו) לדעתי יותר מוצלח וגם נכנס לתקציב. החיסרון של שניהם ביחס לדגמים כמו פקט זה משקל כבד יותר (עדיין יותר קלים מהרטן בפער משמעותי), הקיפול יותר גדול. מצד שני הם יותר מרווחים לתינוק.
אני אישית ממליץ על טיולון דו כיווני עד גיל שנה אבל, אין כאלו בתקציב וגם, רובם כבדים (עדיין יותר קלים מהרטן) ומסורבלים (עדיין יותר נוחים מהרטן). כמובן שאפשר להשתמש בהרטן פה ושם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי. מה לגבי
לינוי05/05/2021מה לגבי עגלת מקלארן? חברות המליצו לי עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/05/2021שלום לינוי,
לדעתי מקלארן חברה מדהימה בכל הקשור לטיולונים! אפילו הבן שלי היה בטיולון שלהם לתקופה מסוימת.
יחד עם זאת הם מצטיינים רק בטיולונים ולא בעגלות. כמוכן לא הייתי ממליץ לרכוש טיולון שלהם מגיל לידה כי כמו שרשמתי, יש חשיבות עצומה לכך שהתינוק יהיה מול ההורה, דבר שלא ניתן לעשות במקלארן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כנראה שארכוש
לינוי05/05/2021את הטיולון של מקלארן למרות שנורא מבאס שיש אותו רק באדום.
והילד שלי בן שנה וחצי לא צריך להיות מולנו ולגבי הקטן כשיגדל אפשר להשתמש בהרטן. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/05/2021שלום לינוי,
אם כך המצב זה מעולה, אני חשבתי שאת רוצה לרכוש לקטן...
כמו שרשמתי המקלארן מעולה, קצת מיושן אבל זה לא דבר רע אלא מעולה, הוא יותר מרווח מרוב הטיולונים הקיימים. יש 5 מצבים! היום זה או 3 או שינוי עם שרוך. הניוד מעולה למרות שהם עם 2 ידיות והגגונים ענקיים.
מבחינת צבע, תמיד אפשר לשדרג עם מזרן יפה ויש כיסויי ידיות ככה שאפשר לשבור, הפלוס בצבעים כמו אדום שהם בולטים וזה מעולה בחורף שחוצים כביש והראות של הנהגים פחות טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)